RESEARCHRUN

Een jaar nadat ik als ondernemer startte, richtte ik RESEARCHRUN op. Ik wilde werknemers van bedrijven in beweging zetten op een ontspannen manier. Ik wilde iets met lopen, teamgeest, netwerken en achteraf iets eten en drinken. In 2012 werd de eerste editie van RESEARCHRUN gehouden. 50 deelnemers stonden aan de start. In 2019 werd de laatste editie gehouden, met 440 deelnemers en naast een loopwedstrijd ook een wandeling.

RESEARCHRUN verhuisde twee maal van locatie, om het hoofd te kunnen bieden aan het groeiende deelnemersveld.

RESEARCHRUN stond steeds in het teken van duurzaamheid, duurzame gezondheid, en dat weerspiegelde zich in de verrassende duurzame catering. Een deel van de opbrengst ging naar het goede doel KanActief (revalidatie na kanker waarin beweging centraal staat in het herstelproces).


Welke taken nam ik voor mijn rekening?

  • hoofdorganisator en eindverantwoordelijke
  • Logistieke organisatie: contact met catering, organisatie van omloop, grondplan en logistieke voorzieningen
  • B2B-communicatie: contact met Voka, Stad Leuven, partners en sponsors, ...
  • Personeel: medewerkers, vrijwillgers en stagiaiars coördineren
  • Speaker tijdens het loopevent en prijsuitreiking
  • Marketing: Nieuwsbrieven, posts op social media, ...


Op de foto's hieronder krijg je een idee van het event.

Start van het loopevent


Deelnemende bedrijven komen toegestroomd. 


De regisseur, fotograaf en technieker wist er telkens een prachtig decor van te maken en zorgde ervoor dat het technisch allemaal op wieltjes liep.


In 2014 moesten we gedwongen zoeken naar een andere locatie. In 2015 zouden we opnieuw verhuizen naar een grotere locatie, 


Niet bang om het volk toe te spreken. Speaker tijdens het event.


Receptie met prijsuitreiking, gevolgd door walking dinner.creatieve story teller

Met een enthousiaste vertelstijl creëer je een gevoel en een sfeer bij mensen. Waar de trainer TIJDENS de training een animator moet zijn, is de story teller degene die via taal en beelden vooraf en achteraf animeert en zo onvergetelijke herinneringen creëert. En dàt is wat me past als een jasje.

Copy writer - schrijver

Schrijven en spelen met taal is één van mijn passies. Reeds 20 jaar schrijf ik op alle mogelijke media. Voor het clubblad, voor looptijdschriften, voor de eigen website en nieuwsbrieven, op blogs en social media.

Quarantraining, het bliksemsnel antwoord op Corona

Quarantraining was ons bliksemsnel antwoord op Corona, met meer dan 1000 deelnemers in de eerste twee weken lockdown. Het was een product uit mijn creatieve brein. Plezier, sociale interactie, gevarieerde trainingen en zelfs een fit party zat erin.

Story telling kan een krachtig middel zijn om een community te bouwen

In de periode van de lockdown was er nood aan verbinding, aan plezier, aan luchtigheid, aan betrokkenheid en aan fysieke ontlading. Op een creatieve manier bundelde ik al die onderdelen samen tot een geheel, een verhaal, een sfeer, een gevoel. Ontdek hier hoe krachtig story telling kan zijn.

Teambuilding adventure raid

Zij vroegen een uitdagende teambuilding à la Kamp Waes, en dit is wat ze kregen! Het werd een adventure raid vol met opdrachten waar het team moest samenwerken, maar vooral elkaars en de eigen zwaktes en sterktes goed inschatten, een cruciaal gegeven om tot een goed groepsresultaat te komen!

Go4Core

Go4Core was een succesvolle interactieve samenwerking vol sportief en sociaal plezier. Jaren later spreken de deelnemers nog steeds van de ongekende leuke sfeer waarin ze elkaar stimuleerde om te sporten.

Fitness At Work

Fitness@Work was een project waar dagelijks sport en gezondheid werd aangeboden aan de bedrijven van een bedrijventerrein in de Brusselse rand. Workshops over fysieke en mentale gezondheid, yoga, lunch walk, start to run, conditietraining, voetbaltornooi, teambuilding, alles zat erin.

Natural Running School: looptechniek en blessurepreventie op natuurlijke wijze

Looptechniektraining en blessurepreventie is mijn specialisatie. Ik ben een promotor van de natuurlijke houding en richtte Natural Running School op. Ik geef er workshops, trainingen en cursus in.

Bootcamps en start to bootcamp

Fitter&Fitter is vooral bekend om de bootcamps in zo'n 15 gemeenten in Vlaams-Brabant. De complete conditietraining, waarin cardio, kracht, behendigheid en plezier gecombineerd werden, vormde een recept dat in de hele provincie succes oogste.

Bedrijvensport

Fitter&Fitter heeft bij ruim 50 bedrijven ervaring in het geven van sportsessies, workshops, infosessies en teambuildings.

Personal training: maatwerk, coach, motivator, luisterend oor, psycholoog

Personal training geven is veel meer dan wat sport geven. Het is mental coach zijn, het is een aandachtig en empathisch luisterend oor zijn. Het is trekken aan iemand wanneer het nodig is en rust geven wanneer rust nodig is. Het is mensen helpen kleine dromen stap per stap te verwezenlijken.

Brussels Bootcamp

In Brussel richtte ik Brussels Bootcamp op, een dochterbedrijfje van Fitter&Fitter. Intussen geven onze Brusselse trainers er dagelijks bootcamp, personal training, small Group training en bedrijvensport

Outdoor sport weekend

Elk jaar trok Fitter&Fitter naar de Ardennen voor een weekend lang heel intensief sporten en plezier maken. Trail running, dauwjogging, core training, bootcamp, circuit training, yoga, gecombineerd met heerlijke gezonde en energierijke picknicks en lekkere aperitief.

Battle of the Bootcampers, de clash der bootcampgemeenten

Op Battle of the Bootcampers nemen al onze gemeenten het tegen elkaar op. Een namiddag lang werd er met allerlei fysieke proeven gestreden. Na een felbevochten strijd volgde een lekkere pasta en nog lang nakaarten bij pot en pint. Een fantastische sportieve en plezante dag!

Trail run workshops

Vanuit mijn enorme interesse voor trail running, looptechniek en loopblessures heb ik tal van workshops en trainingen voor trail runners gegeven. Zelfs de wereldkampioen Ultralopen kreeg bij mij de smaak te pakken.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x