Fitness At Work


Met Fitness At Work heb ik me met veel overgave op een groots project gestort. Met een innovatief concept wilde ik een bedrijventerrein met ruim 5000 werknemers het hele jaar door een heel compleet aanbod rond sport en gezondheid aanbieden. Het hele concept was gebaseerd op mijn idealistische overtuiging dat de meest efficiënte en duurzame manier van je personeel motiveren en gezond houden begint met beweging. Samen bewegen is mentale veerkracht, is fysieke veerkracht, is teambuilding, is ziekteverzuim reduceren en is productiviteit en creativiteit verhogen.

Gedurende twee jaar was ik de drijvende kracht om het project te lanceren. In januari 2019 zag het project het levenslicht. Het project kende onvoldoende steun van de beheerders van het bedrijventerrein, waardoor het na enkele maanden terug werd afgevoerd, tot grote spijt van de deelnemende bedrijven.

Wat heb ik voor het project betekend?

  • Uitdenken van het volledige concept
  • Contact met Sport Vlaanderen en Provincie Vlaams-Brabant omtrent subsidies
  • Contact met de eigenaar van het bedrijventerrein en met de vele bedrijven van het terrein
  • Ontwerp van de inrichting van een modern sportgezondheidscentrum
  • Opzetten van het IT-gedeelte
  • Personeel coördineren
  • Organiseren en geven van workshops, infosessies
  • Organisatie van een voetbaltornooi + plaatsing groot scherm (EK voetbal)
  • Communicatie met de deelnemende bedrijven, met de deelnemende klanten (website, inschrijvingen, ...)
  • Creatieve storytelling om de betrokkenheid te vergroten: ludiek beeldmateriaal waarin de mensen zich herkennen en om zo de betrokkenheid en het communitygevoel te vergroten.

Dagelijkse conditietraining, hoofdzakelijk gericht op het verbeterend van de houding om rugklachten, nekklachten en knieblessures tegen te gaan.Catchy slogans en aantrekkelijke flyers


Start to run, looptraining en houdingsverbeterende oefeningen outdoor.


Ludiek beeldmateriaal is een wezenlijk deel van de creatieve story telling in het park (zie ook hieronder).
Samen trainen is teambuilding!

RESEARCHRUN

RESEARCHRUN groeide in 8 jaar uit tot een gerenommeerd bedrijvenevent in het bedrijvenpark van Haasrode. In 2019 telde het event ruim 400 deelnemers.

creatieve story teller

Met een enthousiaste vertelstijl creëer je een gevoel en een sfeer bij mensen. Waar de trainer TIJDENS de training een animator moet zijn, is de story teller degene die via taal en beelden vooraf en achteraf animeert en zo onvergetelijke herinneringen creëert. En dàt is wat me past als een jasje.

Copy writer - schrijver

Schrijven en spelen met taal is één van mijn passies. Reeds 20 jaar schrijf ik op alle mogelijke media. Voor het clubblad, voor looptijdschriften, voor de eigen website en nieuwsbrieven, op blogs en social media.

Quarantraining, het bliksemsnel antwoord op Corona

Quarantraining was ons bliksemsnel antwoord op Corona, met meer dan 1000 deelnemers in de eerste twee weken lockdown. Het was een product uit mijn creatieve brein. Plezier, sociale interactie, gevarieerde trainingen en zelfs een fit party zat erin.

Story telling kan een krachtig middel zijn om een community te bouwen

In de periode van de lockdown was er nood aan verbinding, aan plezier, aan luchtigheid, aan betrokkenheid en aan fysieke ontlading. Op een creatieve manier bundelde ik al die onderdelen samen tot een geheel, een verhaal, een sfeer, een gevoel. Ontdek hier hoe krachtig story telling kan zijn.

Teambuilding adventure raid

Zij vroegen een uitdagende teambuilding à la Kamp Waes, en dit is wat ze kregen! Het werd een adventure raid vol met opdrachten waar het team moest samenwerken, maar vooral elkaars en de eigen zwaktes en sterktes goed inschatten, een cruciaal gegeven om tot een goed groepsresultaat te komen!

Go4Core

Go4Core was een succesvolle interactieve samenwerking vol sportief en sociaal plezier. Jaren later spreken de deelnemers nog steeds van de ongekende leuke sfeer waarin ze elkaar stimuleerde om te sporten.

Natural Running School: looptechniek en blessurepreventie op natuurlijke wijze

Looptechniektraining en blessurepreventie is mijn specialisatie. Ik ben een promotor van de natuurlijke houding en richtte Natural Running School op. Ik geef er workshops, trainingen en cursus in.

Bootcamps en start to bootcamp

Fitter&Fitter is vooral bekend om de bootcamps in zo'n 15 gemeenten in Vlaams-Brabant. De complete conditietraining, waarin cardio, kracht, behendigheid en plezier gecombineerd werden, vormde een recept dat in de hele provincie succes oogste.

Bedrijvensport

Fitter&Fitter heeft bij ruim 50 bedrijven ervaring in het geven van sportsessies, workshops, infosessies en teambuildings.

Personal training: maatwerk, coach, motivator, luisterend oor, psycholoog

Personal training geven is veel meer dan wat sport geven. Het is mental coach zijn, het is een aandachtig en empathisch luisterend oor zijn. Het is trekken aan iemand wanneer het nodig is en rust geven wanneer rust nodig is. Het is mensen helpen kleine dromen stap per stap te verwezenlijken.

Brussels Bootcamp

In Brussel richtte ik Brussels Bootcamp op, een dochterbedrijfje van Fitter&Fitter. Intussen geven onze Brusselse trainers er dagelijks bootcamp, personal training, small Group training en bedrijvensport

Outdoor sport weekend

Elk jaar trok Fitter&Fitter naar de Ardennen voor een weekend lang heel intensief sporten en plezier maken. Trail running, dauwjogging, core training, bootcamp, circuit training, yoga, gecombineerd met heerlijke gezonde en energierijke picknicks en lekkere aperitief.

Battle of the Bootcampers, de clash der bootcampgemeenten

Op Battle of the Bootcampers nemen al onze gemeenten het tegen elkaar op. Een namiddag lang werd er met allerlei fysieke proeven gestreden. Na een felbevochten strijd volgde een lekkere pasta en nog lang nakaarten bij pot en pint. Een fantastische sportieve en plezante dag!

Trail run workshops

Vanuit mijn enorme interesse voor trail running, looptechniek en loopblessures heb ik tal van workshops en trainingen voor trail runners gegeven. Zelfs de wereldkampioen Ultralopen kreeg bij mij de smaak te pakken.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x