creatieve story teller

Met een heel eigen en kenmerkende stijl die luchtig, speels, inspirerend en ontwapenend tegelijk is creëer ik verhalen. Ik hou enorm van creatief zijn met taal. Ik schrijf graag luchtige, speelse en vlot leesbare teksten waarin ik heel erg inzet op de lezer (klant) erbij te betrekken. Ik hou ervan om eigen quotes te verzinnen. Tijdens de activiteiten ben ik een heel aandachtige observator die probeert de verschillende grappige of pakkende  momentjes en uitspraken op te vangen en deze nadien in het verhaal te gieten. Zo creëer ik een enorme herkenbaarheid en betrokkenheid. Ik serveer als het ware de mooie herinneringen op een bordje, nadat ik ze eerst mee gecreëerd heb.


Voor het project Fitness@Work maakte ik wat digitale postkaarten met leuke slogans en foto's van de sessies.Eén van de zovele aantrekkelijke flyers die ik maakte. De fun is er al nog voor de sessie begonnen is!

Educatieve prentjes maken: hier een subtiele hint om niet met een ongetraind lichaam aan een marathon te beginnen, maar eerst je lijf goed te versterken.

Speelse elementen zoals cartoons zorgen steevast voor een plezante sfeer, die vaak hilariteit stimuleert.


Humoristische quotes, ik tover ze graag uit mijn mouw. Met prentjes zoals deze maken op social media het verschil tussen vaak gezien/gedeeld worden of nauwelijks opgepikt te worden.

Humor die inspeelt op de actualiteit is ook steevast een succes :-) 


Hier een prentje voor die sessie waarin de start to runners, die nog niet gewoon zijn in de regen te lopen, een complimentje kregen na hun eerste training in modder en gietende regen. Het zorgt voor herkenbaarheid en het gevoel van een stevig compliment bij de deelnemers. En daar doen mensen het voor!

RESEARCHRUN

RESEARCHRUN groeide in 8 jaar uit tot een gerenommeerd bedrijvenevent in het bedrijvenpark van Haasrode. In 2019 telde het event ruim 400 deelnemers.

Copy writer - schrijver

Schrijven en spelen met taal is één van mijn passies. Reeds 20 jaar schrijf ik op alle mogelijke media. Voor het clubblad, voor looptijdschriften, voor de eigen website en nieuwsbrieven, op blogs en social media.

Quarantraining, het bliksemsnel antwoord op Corona

Quarantraining was ons bliksemsnel antwoord op Corona, met meer dan 1000 deelnemers in de eerste twee weken lockdown. Het was een product uit mijn creatieve brein. Plezier, sociale interactie, gevarieerde trainingen en zelfs een fit party zat erin.

Story telling kan een krachtig middel zijn om een community te bouwen

In de periode van de lockdown was er nood aan verbinding, aan plezier, aan luchtigheid, aan betrokkenheid en aan fysieke ontlading. Op een creatieve manier bundelde ik al die onderdelen samen tot een geheel, een verhaal, een sfeer, een gevoel. Ontdek hier hoe krachtig story telling kan zijn.

Teambuilding adventure raid

Zij vroegen een uitdagende teambuilding à la Kamp Waes, en dit is wat ze kregen! Het werd een adventure raid vol met opdrachten waar het team moest samenwerken, maar vooral elkaars en de eigen zwaktes en sterktes goed inschatten, een cruciaal gegeven om tot een goed groepsresultaat te komen!

Go4Core

Go4Core was een succesvolle interactieve samenwerking vol sportief en sociaal plezier. Jaren later spreken de deelnemers nog steeds van de ongekende leuke sfeer waarin ze elkaar stimuleerde om te sporten.

Fitness At Work

Fitness@Work was een project waar dagelijks sport en gezondheid werd aangeboden aan de bedrijven van een bedrijventerrein in de Brusselse rand. Workshops over fysieke en mentale gezondheid, yoga, lunch walk, start to run, conditietraining, voetbaltornooi, teambuilding, alles zat erin.

Natural Running School: looptechniek en blessurepreventie op natuurlijke wijze

Looptechniektraining en blessurepreventie is mijn specialisatie. Ik ben een promotor van de natuurlijke houding en richtte Natural Running School op. Ik geef er workshops, trainingen en cursus in.

Bootcamps en start to bootcamp

Fitter&Fitter is vooral bekend om de bootcamps in zo'n 15 gemeenten in Vlaams-Brabant. De complete conditietraining, waarin cardio, kracht, behendigheid en plezier gecombineerd werden, vormde een recept dat in de hele provincie succes oogste.

Bedrijvensport

Fitter&Fitter heeft bij ruim 50 bedrijven ervaring in het geven van sportsessies, workshops, infosessies en teambuildings.

Personal training: maatwerk, coach, motivator, luisterend oor, psycholoog

Personal training geven is veel meer dan wat sport geven. Het is mental coach zijn, het is een aandachtig en empathisch luisterend oor zijn. Het is trekken aan iemand wanneer het nodig is en rust geven wanneer rust nodig is. Het is mensen helpen kleine dromen stap per stap te verwezenlijken.

Brussels Bootcamp

In Brussel richtte ik Brussels Bootcamp op, een dochterbedrijfje van Fitter&Fitter. Intussen geven onze Brusselse trainers er dagelijks bootcamp, personal training, small Group training en bedrijvensport

Outdoor sport weekend

Elk jaar trok Fitter&Fitter naar de Ardennen voor een weekend lang heel intensief sporten en plezier maken. Trail running, dauwjogging, core training, bootcamp, circuit training, yoga, gecombineerd met heerlijke gezonde en energierijke picknicks en lekkere aperitief.

Battle of the Bootcampers, de clash der bootcampgemeenten

Op Battle of the Bootcampers nemen al onze gemeenten het tegen elkaar op. Een namiddag lang werd er met allerlei fysieke proeven gestreden. Na een felbevochten strijd volgde een lekkere pasta en nog lang nakaarten bij pot en pint. Een fantastische sportieve en plezante dag!

Trail run workshops

Vanuit mijn enorme interesse voor trail running, looptechniek en loopblessures heb ik tal van workshops en trainingen voor trail runners gegeven. Zelfs de wereldkampioen Ultralopen kreeg bij mij de smaak te pakken.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x