Fitter&Fitter

Life is better when you’re fit

Buikspieren trainen met je vriendinnen? Je knieblessure optimaal aanpakken? De team spirit op kantoor boosten? Fitter&Fitter staat sinds 2012  op scherp in heel Vlaams-Brabant om je individueel of in groep te trainen. Van pittige outdoor bootcamps bij jou in de buurt tot verrassende sport at work of technisch onderbouwde looptrainingen. Onze sportcoaches barsten van energie en willen niets liever dan jou - onder professionele begeleiding - meenemen in hun positieve vibes.

Of je nu een traject personal coaching start bij jou aan huis of wekelijks op post staat voor één van onze bootcamps: Fitter&Fitter staat paraat voor jou van Brussel tot Diest, Leuven tot Tienen, in méér dan 15 verschillende gemeenten. Wij leggen de lat altijd precies op jouw niveau. Variatie is key! Met originele oefeningen en materialen houden ervaren sportbegeleiders Bart, Glen, Leen & co je training toegankelijk en plezant.

Naast groepslessen en personal training, delen we ook onze passie en expertise tijdens praktische en ontspannende workshops. Niet gevonden wat je zocht? Ons aanbod is dynamisch, dus neem gerust contact op voor een training of activiteit op maat.

Je geweldig amuseren én fitter en fitter worden? Hell yeah!

grade

Events

Wij organiseren gevarieerde sportweekends en inspirerende social events om fitter en fitter te worden in groep.

work

Fitness@Work

Sporten op het werk is een win-win voor management en team. Ontdek de voordelen en contacteer ons voor een training in jouw firma.

desktop_mac

Blogs

Voor alle nieuwtjes, tips & tricks en andere interessante lectuur moet je hier zijn. Klikkerdeklik it!

{{ quote_text }}

star
star

{{ name }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x