Freelancer and consulting

Met 10 jaar ervaring als oprichter van tientallen initiatieven heeft Bart van Fitter&Fitter de nodige expertise om jouw organisatie en initiatieven te helpen waarmaken. Bart helpt je met veel overgave, van de brainstorm- en creatiefase tot de lancering, van tussentijds bijsturen tot de evaluatie achteraf.
Freelance medewerker communicatie, organisatie en creative consultancy

Als creatieve, communicatieve en sportieve duizendpoot helpt Bart van Fitter&Fitter andere organisaties projecten uitwerken en dromen verwezenlijken. Met een hart voor het klimaat, de wereld en de mensen ondersteunt Bart principieel organisaties met een sociaal-maatschappelijk nut. #creatingabetterworld


Wat kan ik voor je doen?

 • Communicatiemedewerker: copywriting: een communicatiecampagne opnemen, teksten voor je website, nieuwsbrieven, social media posts, verslag schrijven met beeldmateriaal (foto + video) 
 • Creative consultancy: Met een heel open en creatieve geest helpt Bart je om tot de meest fantastische ideeën te komen. Niets is te gek. If you can dream it, you can do it, luidt een gekende quote. Als sparring partner in de brainstorming helpt Bart dromen, om vervolgens die dromen in een concreet plan te gieten.
 • Organisatie- en Eventmedewerker: Heb je hulp nodig bij het organiseren van een event? Dan helpt Bart je graag. Met de vele events die Fitter&Fitter in het verleden heeft georganiseerd, heeft Bart de nodige ervaring en expertise in huis. Kijk zeker eens naar onze organisaties RESEARCHRUN, Battle Of The Bootcampers en het Fitter&Fitter sportweekend.
 • 1+1+1 = 10: Het totaal is meer dan de som der delen: Wat dacht je van een creatieve, dynamische medewerker, die zowel de nieuwe ideeën mee bedenkt, vorm geeft, uitvoert en de communicatie ervan een boost geeft? 


Waarom samenwerken met Bart?

 • Creatief: Geef je organisatie een creatieve en dynamische injectie
 • Dynamisch: tomeloos veel energie gekoppeld aan eeuwig jeugdig enthousiasme
 • Rebels en eigenzinnig: Open je geest, die van je team en die van je publiek
 • Ecologisch bewust: een hart voor de wereld en voor de natuur
 • Inclusief: Een hart voor mensen, waarin iedereen gelijk is.
 • Eeuwige positivo: Het leven zit vol mooie dingen, klein of groot.
 • Geëngageerd: loyaal en geëngageerd om het uiterste uit een samenwerking te halen en jouw organisatie te ondersteunen


Communicatiemedewerker

Bart is de creatieve storyteller die als copywriter de teksten voor je website, nieuwsbrieven en social media kan schrijven. Dé grote meerwaarde die Bart biedt is het hele communicatieverhaal, de story telling zeg maar, van begin tot eind. Met z’n unieke en aanstekelijke schrijfstijl brengt Bart jouw project naar een andere dimensie:

 • Aanstekelijke teksten die meer betrokkenheid, groepsgevoel en dus een community genereren
 • Sfeercreatie: Met fijn gevoel voor taal wordt een sfeer gecreëerd die leuk, luchtig, warm en speels is. Mensen hebben het gevoel dat het leuk en gezellig gaat worden en ze willen erbij zijn
 • Herinneringen creëren: achteraf wordt een leuk verslag gemaakt, met sprekende beelden, waardoor de herinneringen vereeuwigd worden in een mooi verhaal.

Creative consultancy

Met een creatieve en dynamische geest trekt Bart je blik open en zoeken we samen naar aanstekelijke ideeën om jouw dromen waar te maken. Bart creëert een proces waarbij geen idee te gek is en we de geest volledig vrij kunnen laten, zodat we speels zoals een kind onze fantasie de vrije loop laten. Uit die vele ideeën selecteren en distilleren we tot we een doel en een plan hebben. 

Niets is te gek! Als je wil weten hoe gek het kan, kijk dan eens naar hoe creatief Bart met de eerste weken van de corona lockdown omging


Organisatie- Eventmedewerker

Bart helpt je met de organisatie van je project of event. Met Fitter&Fitter heeft hij de nodige ervaring en expertise opgebouwd om organisaties en events op te zetten en te laten groeien. In het verleden was hij de drijvende organiserende kracht achter de vele organisaties van Fitter&Fitter:

 • RESEARCHRUN: sport- en netwerkevent voor bedrijven met meer dan 400 deelnemers
 • Fitter&Fitter Outdoor Sport weekends: all-in outdoor sportweekend met een gevarieerd aanbod aan trainingen, workshops, gezond eten en lekkere aperitief.
 • Fitter&Fitter: Een organisatie opstarten en laten groeien tot een gerenommeerde zaak met 10 trainers die actief waren in de hele provincie
 • Check het Portfolio voor meer.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x