Bootcamp

Fitter&Fitter organiseert outdoor bootcamps in de regio Leuven (Vaartkom, Oud-Heverlee) en in het Jubelpark en Terkamerenbos in Brussel (zie website Brussels Bootcamp).  Bootcamp, dat is uitdagende en tegelijkertijd deugddoende complete conditietraining in de frisse buitenlucht. Maak kennis met deze training tijdens een gratis try-out en ontdek hoeveel spieren er in je lichaam zitten :-). Je kiest vervolgens zelf of je aansluit via een beurtenkaart of voor een abonnement gaat. 


Uurrooster en locaties

Fitter&Fitter biedt bootcamps aan op deze locaties


 • Woe 19.15, Leuven (Vaartkom)
  • 1 apr - 30 sep: Keizersberg. Samenkomst achter de abdij. Klik hier voor de exacte locatie
  •  1 oktober  - 31 maart: Samenkomst Opek (training varieert van Sluispark, Engels Plein en omgeving)
 • Don 19.30, Oud-Heverlee (Parking Zoete Bron)

Voor de exacte locaties van de verschillende bootcamps, klik HIERBootcamp is

 • Core stability
 • Sterke benen en bilspieren
 • Snelheid, behendigheid en coördinatie
 • Uithouding: zowel HIIT (high intensity) als vetverbranding
 • Véééél buikspieren (yes we do plank challenges! :-) 
 • Bovenlichaam en armen
 • FUN, bloed, zweet, tranen en nog eens FUN


Blessurepreventie

Onze bootcamplessen zijn erop gericht je van blessures af te helpen, niet om je met blessures op te zadelen. Het doel van de training is je knieën en rug versterken door ze correct te trainen   We houden rekening met je persoonlijke ritme, zetten maximaal in op blessurepreventie en trakteren je graag op tips and tricks.


Bootcamp boost je natuurlijke immuniteit

Buiten in de natuur sporten zorgt ervoor dat je je natuurlijke immuniteit opbouwt. In een bootcamp doe je grondoefeningen in het gras, maak je je handen wel eens vuil, kortom, het is een training die je perfect beschermt tegen allerlei ziekten.


Tarieven

Try-out: GRATIS: 

6-pack: 6 beurtenkaart, 6 maanden geldig: 72€
Good Music Matters!

Bij Fitter&Fitter krijg je geen typische pompende beats zoals in vele fitnesslessen. Wij zijn de meerwaardezoekers die houden van festivals en concerten en zorgen voor tal van leuke playlists op elke training. Van U2 en Bruce Springsteen tot AC/DC, The Arctic Monkeys of The Prodigy? Een bootcamp katapulteert je hoofd ongetwijfeld naar een festival of party.


Back to nature, back to the roots

Gespot op Instagram of gezien op televisie, maar waar komt de term ‘bootcamp’ eigenlijk vandaag? Een bootcamp is een term afkomstig uit het leger en betekent eigenlijk gewoon algemene, complete conditietraining, met gebruik van materialen die voor handen zijn, en als er geen materialen zijn, dan is er nog steeds het eigen lichaamsgewicht om mee te trainen. Fitter&Fitter-hoofdtrainer Bart was in een vorig leven nog physical coach in het leger en haalde daar de mosterd. Ben je op zoek naar een leuke, doeltreffende en authentieke bootcamp, dan zit je bij Fitter&Fitter goed!

Tijdens de bootcamp les gaan we terug naar de natuur. Je conditie wordt 100% aangepakt. We combineren krachttraining met oefeningen gericht op je uithoudingsvermogen, behendigheid en snelheid. Met een snelle opeenvolging van bootcamp exercises zorgt je coach ervoor dat de training een complete én haalbare sessie is voor elke deelnemer. De fun, de adrenaline en het groepsgevoel geven je de nodige energie wanneer die even op lijkt te zijn. We gebruiken wat de natuur ons geeft: hellingen, takken, ons eigen gewicht of dat van onze partner. Daarnaast schakelen we kleine materialen in, voor extra plezier. Nieuwsgierig? Schrijf je in voor een eerste gratis bootcamp work-out en laat je verrassen!GEEN training op feestdagen en in verlengde weekends

Opgelet, tijdens verlengde weekends en op feestdagen zijn er geen trainingen.

Looptraining

Complete looptraining omvat core stability, versterkende oefeningen voor de voeten en houdingsoefeningen. Loop(techniek)training is al 15 jaar mijn passie.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x