Missie & Visie

Missie

Mijn missie is om van onze wereld een mooiere en gezonde plek te maken. ik wil mensen samenbrengen voor beweging en plezier in de buitenlucht. Ik wil inspireren voor een gezonde levensstijl met een natuurlijke gezondheid, en vooral, dat alles met het creëren van liefde voor de medemens en voor  de natuur. Kortom, ik wil bijdragen aan een duurzaam gezonde en mooie wereld.


Visie: Hoe gaan we dat doen?

Buiten sporten en samen plezier maken is voor mij de vector naar een betere wereld. Door samen te sporten:

  • maak je samen plezier, zie samen af;
  • leer je je eigen beperkingen kennen en aanvaarden
  • leer je respect te hebben voor elkaar  (talenten, beperkingen en persoonlijkheid, ...)
  • leer je je grenzen verleggen en elkaar motiveren;
  • geniet je van de natuur en creëer je respect voor de natuur en de planeet;
  • ervaar je de vele positieve effecten van training: adrenaline, dopamine, runner's high, die heerlijke afwisseling tussen buiten adem zijn en weer tot rust komen;
  • ervaar je hoe je mentaal en fysiek veerkrachtiger word  (natuurlijke gezondheid)


Play like a kid. Make sports fun!

Een kind dat loopt of klimt, daarvan zeggen we dat het speelt. We zeggen niet dat het sport. Het speelt. Van volwassenen zeggen we dat ze sporten. We zeggen niet dat ze spelen. Maar hoe je het ook draait of keert, sporten is spelen. Veel volwassenen zijn fysiek niet meer fit genoeg om te sporten. Ze kunnen niet meer spelen. In de ogen van Fitter&Fitter is sporten spelen, ongeacht je leeftijd. Een berg op lopen? Dat is spelen. Push-ups en burpees? Dat is spelen. En als je uitgeput bent? Dan heb je heel hard gespeeld! :-) De recente hypes zoals obstacle runs, color runs en zoveel meer recente hypes zijn erop gericht om dat kind- en speelgevoel op te wekken. In al die dingen wordt dat speelse kunstmatig verwerkt. Iedereen post als een gek op social media zijn of haar moment om dat speels gevoel te tonen.  Bij Fitter&Fitter is het geen kunstmatig aspect, maar is het al van dag 1 een vast deel van al onze trainingen. Haal het kind in je naar boven en speel alsof je leven ervan af hangt (*) en speel zo hard je kan! 

(*) Je leven hangt er ook echt een beetje vanaf. Life is better when you're fit. Of omgekeerd, het leven is minder goed als je niet fit en gezond bent.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x