Missie & Visie

Fitter&Fitter, een grenzeloos gemotiveerde groep sportcoaches die verzot is op de buitenlucht. Aangenaam! 

Sinds 2012 organiseren we technisch onderbouwde looptrainingen, uitdagende maar plezante bootcamps, toegankelijke groepslessen, gezellige small group training en personal coaching met intensieve persoonlijke begeleiding. Laat je inspireren door onze vier drijfveren en schiet uit de startblokken, op naar een fitte en gezonde levensstijl.

#1 Outdoor

Waarom zou je je in het zweet werken in een suffe sportschool als je ook in de frisse buitenlucht kan trainen? Fitter&Fitter is pionier in Vlaams-Brabant en Brussel op vlak van outdoor training.We hebben geen studio, we doen alles op locatie. Ruim 90% van onze trainingen zijn in de natuur. Sporten in de natuur is knallen, je lichaam laten afzien en intussen genieten van een ontspannende omgeving. We love it. Oh ja, onze personal trainers laten zich niet afschrikken door een regenbui of windvlaag. #justsoyouknow. Regen is geen reden om je training te schrappen, maar om je te onderscheiden van de rest. Aan jou de keuze of je één van ons of één van de rest bent ;-) There are things that cant stop me from reaching my goal. Rain isn't one of them.

#2 Op maat

Wie zich engageert voor een traject met een personal coach, krijgt 100% hyperpersoonlijke begeleiding. Een haalbaar trainingsschema, concrete tips om blessures te vermijden en sportieve uitdagingen op maat. Maar ook in groepstrainingen  zorgen we dat het persoonlijke aspect behouden blijft. Wie met een fysieke klacht zit krijgt altijd wel aangepaste oefeningen en persoonlijke tips. 

#3 Out of the box

Met onze trainingen en begeleiding willen we telkens net dat tikkeltje veder gaan.  We zoeken steeds naar oefeningen en methoden die net iets efficiënter zijn dan wat je elders vindt. Dat is onze passie. We trachten in onze begeleiding net iets verder te gaan. Of het nu personal training, groepstraining, small group training of sport op het werk is, we trachten steeds de begane paden te verlaten en te zoeken naar onbekend terrein.

#4 Play like a kid

Een kind dat loopt of klimt, daarvan zeggen we dat het speelt. We zeggen niet dat het sport. Het speelt. Van volwassenen zeggen we dat ze sporten. We zeggen niet dat ze spelen. Maar hoe je het ook draait of keert, sporten is spelen. Veel volwassenen zijn fysiek niet meer fit genoeg om te sporten. Ze kunnen niet meer spelen. In de ogen van Fitter&Fitter is sporten spelen, ongeacht je leeftijd. Een berg op lopen? Dat is spelen. Push-ups en burpees? Dat is spelen. En als je uitgeput bent? Dan heb je heel hard gespeeld! :-) De recente hypes zoals obstacle runs, color runs en zoveel meer recente hypes zijn erop gericht om dat kind- en speelgevoel op te wekken. In al die dingen wordt dat speelse kunstmatig verwerkt. Iedereen post als een gek op social media zijn of haar moment om dat speels gevoel te tonen.  Bij Fitter&Fitter is het geen kunstmatig aspect, maar is het al van dag 1 een vast deel van al onze trainingen. Haal het kind in je naar boven en speel alsof je leven ervan af hangt (*) en speel zo hard je kan! 

(*) Je leven hangt er ook echt een beetje vanaf. Life is better when you're fit. Of omgekeerd, het leven is minder goed als je niet fit en gezond bent.


Wil jij kunnen sporten en spelen als een kind?


Missie & Visie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x