Fitter&Fitter

Start2Bootcamp

Fitter&Fitter heeft een eigen concept Start2Bootcamp ontwikkeld, waar we je van volstrekte beginner begeleiden tot een volwaardige bootcamper. Deze Start2Bootcamp werd inmiddels al in een 10-tal gemeenten in Vlaams-Brabant gegeven

                                                                                                                          Start2Bootcamp, een uniek concept van Fitter&Fitter

In samenwerking met de sportdienst van de desbetreffende gemeente of een andere (priv├ę-)organisatie, worden de deelnemers, start2bootcampers genoemd, omgeschoold tot rasechte bootcampers in hart en nieren (zowel fysiek als mentaal). De uiteindelijke bedoeling is vlot te kunnen doorstromen in de bootcamp lessenreeksen die Fitter&Fitter organiseert, al dan niet in dezelfde gemeente.

In die lessenreeks van tien weken wordt er na de basis, week na week kennis gemaakt met nieuw materiaal en nieuwe technieken die een echte bootcamper onder de knie dient te hebben. 

Alles wat in de normale bootcamp van Fitter&Fitter zit, komt hier ook aan bod.
In die tien weken van Start2Bootcamp gebeurt dit echter allemaal net wat gemoedelijker, waardoor het een toegankelijke training wordt voor iedereen.

Verder krijgen de deelnemers elke week een mooie, motiverende en informatieve nieuwsbrief waarin wat dieper wordt ingegaan op enkele zaken die in de trainingen aan bod kwamen. Deze bevat ook telkens een korte samenvatting van de afgelopen sessie (geïllustreerd met wat foto's) en een vooruitblik naar de volgende sessie. De principes van trainen in het algemeen worden hier ook duidelijk in verwerkt.

Start2Bootcamp is dus zoveel meer dan gewoon een uurtje sporten per week... Het is een compleet pakket.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x