Fitter&Fitter

Start2Bootcamp

Start2Bootcamp, een super leuke reeks trainingen waarin we je begeleiden van volstrekte beginner tot een volwaardige bootcamper die alle kneepjes van 't vak kent. Deze Start2Bootcamp werd inmiddels al in een 10-tal gemeenten in Vlaams-Brabant gegeven en start elke jaar na de Paasvakantie in tal van (nieuwe) gemeenten. 


"De plezantste trainingen met de beste mensen en coaches! Dat Fitter&Fitter erin slaagt om mij week na week met zoveel enthousiasme terug te doen komen naar de bootcamps,  en dat na een paar jaar met zo goed als geen beweging, zegt eigenlijk genoeg! Er is geen excuus waar ze geen antwoord op hebben om je toch te motiveren en ze sturen je continu bij in houding - gaan en blijven gaan!

Laura Vlachos


Start2Bootcamp in 2020

Ook in 2020 staat onze initiatiereeks weer in heel wat gemeenten op de planning tussen de Paasvakantie en de zomervakantie. We starten in de week van 20 april.

Tervuren zal voor het 4e jaar op rij een reeks organiseren. Ook in Dilbeek, Bierbeek, Zoutleeuw, Hoegaarden, Geetbets, Glabbeek, Kortenaken en Tienen zullen we van de partij zijn dit jaar. Wil je graag deelnemen aan onze initiatiereeks? Klik dan hieronder op de gemeente van je keuze voor meer info.

Voor Tienen, Hoegaarden, Geetbets en Zoutleeuw kan je je deelname voor de initiatie aankopen via onze webshop.Voor andere gemeenten gaat de inschrijving via de gemeente zelf, die communicatie volgt in de komende weken. Via onderstaande knoppen kom je telkens op de juiste pagina voor in te schrijven uit.

                                                                                                        Start2Bootcamp, een uniek concept van Fitter&Fitter

In samenwerking met de sportdienst van de desbetreffende gemeente of een andere (priv├ę-)organisatie, worden de deelnemers, start2bootcampers genoemd, omgeschoold tot rasechte bootcampers in hart en nieren (zowel fysiek als mentaal). De uiteindelijke bedoeling is vlot te kunnen doorstromen in de bootcamp lessenreeksen die Fitter&Fitter organiseert, al dan niet in dezelfde gemeente.

In die lessenreeks van tien weken wordt er na de basis, week na week kennis gemaakt met nieuw materiaal en nieuwe technieken die een echte bootcamper onder de knie dient te hebben. 

Alles wat in de normale bootcamp van Fitter&Fitter zit, komt hier ook aan bod.
In die tien weken van Start2Bootcamp gebeurt dit echter allemaal net wat gemoedelijker, waardoor het een toegankelijke training wordt voor iedereen.

Verder krijgen de deelnemers elke week een mooie, motiverende en informatieve nieuwsbrief waarin wat dieper wordt ingegaan op enkele zaken die in de trainingen aan bod kwamen. Deze bevat ook telkens een korte samenvatting van de afgelopen sessie (geïllustreerd met wat foto's) en een vooruitblik naar de volgende sessie. De principes van trainen in het algemeen worden hier ook duidelijk in verwerkt.

Start2Bootcamp is dus zoveel meer dan gewoon een beetje sporten...
Het is een compleet pakket.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x