Fitter&Fitter

Online trainingDe heropstart van het leven na de lockdown zal in stappen gebeuren. Groepstrainingen of trainen in het fitnesscentrum zal niet vanzelfsprekend zijn, met veel voorwaarden en veiligheidsvoorschriften. Daarom ontwikkelden we de AFTR LCKDWN Workouts: Trainingsschema's voor thuis voor 3 maanden, zodat jouw training gegarandeerd is tot eind augustus. Er is keuze uit 

 • HIIT Body weight
 • Abs 'n core
 • Bosu ball workouts 
 • Fitball Workouts
 • Arms 'n Core resistance band


3 maanden online trainingen 

Via de app Virtuagym hebben we verschillende workouts ontwikkeld. Bestel je een schema voor 3 maanden, dan ontvang je een programma met elke maand een nieuwe workout, met nieuwe oefeningen.. De workouts zijn ongeveer 40 minuten. Je kan kiezen uit verschillende onderwerpen.. Je kan verschillende schema's met elkaar combineren. We starten op 25 mei!

Elke workout  wordt ook één maal LIVE uitgevoerd in onze Facebookgroep Gratis online workouts. Zo kan je samen met anderen online de training doen. FUN!


Onze coach doet met je mee!

Je krijgt je schema in de app. De workouts bevatten zorgvuldig door ons uitgekozen oefeningen. Druk op play en doe mee. De app begeleidt je in de uitvoering van je training.. Zo simpel is het!

 • Elke workout wordt door een Fitter&Fitter-coach integraal uitgevoerd, met bijhorende uitleg en met aandacht voor juiste uitvoering. Je kan dus in de app zelf kiezen of je de training doet met de begeleiding van onze coach, of enkel met de begeleiding van de app. 


Welke workouts kan je kiezen?

Je kiest een onderwerp voor 3 maanden. Elke maand wijzigen de oefeningen. 

 • Fitball: De fitbal (ook bekend als  zitbal, swiss ball of gymball) is een ideaal middel om je core stability te trainen. Je kan van zeer lichte tot zeer zware oefeningen met bal doen. Heel uitdagend en tof!
 • BOSU Ball: Net als de fitball is de BOSU ball een ideaal middel om core stability mee te trainen. Uitdagend en plezant!
 • HIIT Full Body: Deze intensieve full body workout (geen materiaal nodig,enkel lichaamsgewicht) is een combinatie van intensieve krachtoefeningen en cardio.  Wie verzot is op afzien, buiten adem zijn en brandende spieren, vindt hier ongetwijfeld zijn gading. 
 • Arms 'n Core resistance band workout: versterk je armspieren en core met de Theraband. Een elastiek is het ideale trainingsmateriaal dat je overal mee naartoe kan nemen. Het past zelfs in een handtas. Geen enkel excuus meer om niet te trainen.
 • Abs 'n Core: Sterke houdingsspieren zijn razend belangrijk om rugklachten, knieklachten, heupklachten en veel andere klachten te voorkomen. Met deze complete core stability workout met lichaamsgewicht maak je jouw core ijzersterk.  
Opgelet, Fitball en BOSU ball kan je niet bij Fitter&Fitter bestellen. Theraband kan je in HIER bestellen.


Tarieven

Voor 9€, 15€, 19€ en 22€ per maand heb je respectievelijk één, twee, drie of vier schema's.

Een schema is voor 3 maanden (25 mei - 25 augustus. Binnen je schema krijg je elke maand nieuwe oefeningen. Je kan meerdere schema's combineren. Stel, je wil 1x per week HIIT, 1x Abs'n Core en 2x Fitbal doen, dan bestel je 3 schema's. Klik op de foto om door te gaan naar de webshop


Bestel in de webshop het aantal schema's dat je wil doen. Na je aankoop krijg je van ons een email om de onderwerpen van je training mee te delen.. 


Ik twijfel nog

Twijfel je nog? Niet erg. Elke workout wordt in de Facebookgroep één maal uitgevoerd. Zo kan je deze eens meedoen en nadien alsnog je workouts aankopen. 


Persoonlijk advies bij je schema? Dat kan via personal training online

Wil je graag die workouts doen, maar heb je toch af en toe nood aan persoonlijk advies of begeleiding om zeker te zijn dat je het wel goed doet of om je gemotiveerd te houden, dan kan dat. Via Skype of Zoom begeleiden we jouw training. .Kostprijs van een online personal training is 60€ en duurt één uur.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x