Fitter&Fitter

Getuigenissen

format_quote
star
star
star
star
star

Mijn man en ik wilden samen werken aan ons lichaam en gezondheid maar door ons onregelmatig leven en de kleine kindjes konden we moeilijk een ritme hierin vinden. We probeerden al jaren te vermageren en fitter te worden door sportprogramma’s en diëten maar Fitter en Fitter bleek voor ons de ideale oplossing te zijn. Onze personal coach Leen komt wekelijks ‘s avonds langs en geeft ons naast opbouwende programma’s gericht voedingsadvies. Al na enkele weken hadden we opmerkelijke resultaten: de spiermassa was gestegen en ons lichaamsgewicht opmerkelijk naar omlaag. We voelen ons zeer goed bij de professionele en persoonlijke aanpak. Het feit dat Leen sowieso op post is en je blijft uitdagen, ook na een zware werkdag, levert op. Het houdt je uit de zetel en levert je een welverdiende chocomelk en goede nachtrust op! Een echte aanrader!

Karolien & Christophe

format_quote
star
star
star
star
star

"Dankzij de intensieve begeleiding en persoonlijke motivatie van mijn personal trainer Bart ben ik erin geslaagd om in 8 maanden tijd mijn conditie op een zodanig niveau te brengen dat ik de top van de Kilimanjaro behaald heb. Het was een reis met vallen en opstaan waarbij ik onder andere een achillespeesblessure opliep maar Bart vond altijd wel een creatieve oplossing om het trainingsschema aan te passen en bleef in mij geloven. Daarvoor ben ik hem dankbaar, jij moet het natuurlijk zelf doen en daarbij is het belangrijk dat je blijft doorgaan en momentum creërt. En dat is net iets makkelijker als Bart naast je loopt die je regelmatig op de vingers tikt. :-) Het resultaat is dat ik mij nu veel fitter voel, ik heb veel meer energie en geloof het of niet, maar voor het eerst in mijn leven vind ik het echt cool om te sporten." Ik ben zo dankbaar dat je al bijna 3 jaar naast mij staat en mij uit mijn comfortzone haalt. Met jouw te gekke dosis van humor, positivisme. Je hebt me al meegemaakt in goede en minder goede tijden en bent mij altijd blijven steunen en in mij geloven.

Cindy V.

format_quote
star
star
star
star
star

“Voor TOMRA Food is Fitter&fitter een bedrijf dat collega’s weet te inspireren om gezonder te leven. Vol enthousiasme staan we elke donderdag klaar om samen met een al even enthousiaste coach het beste van onszelf te geven tijdens de bootcamp sessie. Tijdens de gezonde maand bij TOMRA staan ze ook altijd paraat om de looptraining te geven zodat onze medewerkers blessurevrij van hun looptochtjes kunnen genieten. Gezondheid is natuurlijk meer dan sport alleen dus een workshop rond de nieuwe voedingsdriehoek werd hier ook positief onthaald. We zijn zeer tevreden met deze samenwerking. Zo kunnen we de collega’s nog méér motiveren om voldoende beweging te integreren in hun dagelijkse leven en dus gezonder te gaan leven."

Nele Obbels, HR Professional @Tomra Sorting Food

format_quote
star
star
star
star
star

"Ik zie winst op volgende vlakken: Team -> Samen sporten brengt mensen dichter bij elkaar. Ook het samen toewerken naar een doel zoals de Research Run creëert eenheid en openheid. Er is tevens veel ruimte voor plezier en grappen tijdens het sporten. Even samen een pint pakken of iets eten na het sporten heeft ook een positieve impact op ons teamwerk. De 30 deelnemers op de Researchrun zijn hiervan een bewijs! Gezondheid -> De klassieker in actie: een gezonde geest in een gezond lichaam! Sporten tijdens de werkdag geeft zuurstof aan de mensen. Even weg van de werkplaats en zinnen verzetten helpt met de concentratie wanneer die nodig is op de job. Betrokkenheid -> In het algemeen krijg je een hogere betrokkenheid en mag je een hogere flexibiliteit verwachten als er ruimte is voor ontspanning (lopen, wandelen ,biljart, …). Dit is ook een verhaal van vertrouwen schenken en vertrouwen krijgen. Het feit dat het management ook meedoet helpt hier erg. Niemand wordt bij ons raar bekeken als ie zich ontspant tijdens de werkuren. Onze medewerkerstevredenheid ligt 20% boven de Belgische benchmark (recente enquête van voorjaar 2019). Uiteraard is dit een optelsom van een aantal factoren waaronder ook de bovenstaande. We hopen dit zo te houden en indien mogelijk verder te verbeteren. Jullie rol heeft hier een positieve impact en nog een keer dank hiervoor.

Raf Vermeylen, managing director @SEW Eurodrive BeLux

format_quote
star
star
star
star
star

Voor het eerst een sport die ik volhoud :) en waar ik resultaat van zie! Elke keer staan er nieuwe oefeningen op het programma! Door weer en wind sporten we in de heerlijke buitenlucht! Een aanrader voor iedereen!

Hanna Belmans

format_quote
star
star
star
star
star

Een super gemotiveerde coach die Glen! Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk!

Elke Daems

format_quote
star
star
star
star
star

Met een abonnement zoveel trainen als je maar wil, leuke bootcamps met enthousiaste en bekwame coaches!

Bart Dewil

format_quote
star
star
star
star
star

Great session in Tervuren this evening... I will be dreaming of stairs and squats tonight!

Rikke Dakin

format_quote
star
star
star
star
star

Elke woensdagavond een stevige workout in Haasrode door weer en wind met de super enthousiaste coach Glen!! Geen enkele les is hetzelfde en de afwisseling maakt het leuk en uitdagend! Ook de dagen nadien denk ik er nog aan als ik alle spieren voel! Een aanrader voor iedereen die graag buiten sport!!

Barbara Smets

format_quote
star
star
star
star
star

Op vrijdagavond gaan sporten?? Geen haar op mijn hoofd dat er aan dacht! Tot mijn agenda het sporten op maandag niet meer toeliet... dus eerste training van 2019 op vrijdag.

Ann Vanhove

format_quote
star
star
star
star
star

Helemaal gebeten door het bootcamp-virus! een uurtje je grenzen verleggen. of het nu vriest, regent of n stralende zon en 30 graden: Glen en Vanessa weten ons te motiveren.

Kathleen Sterckendries

format_quote
star
star
star
star
star

Eerst rustig begonnen aan Start2bootcamp in Linter, wat ons warm maakte om nadien verder te blijven bootcampen! Elke week een uurtje afzien, maar ook elke keer met een goed gevoel naar huis. Coach Glen weet je telkens weer te motiveren, ook als het wat moeilijker gaat.

Jasmien Schuyten

format_quote
star
star
star
star
star

De bootcamps van Fitter&Fitter zijn voor mij een ideale (en leuke) aanvulling op mijn looptrainingen, maar bovenal dé manier om mijn hoofd leeg te maken na een drukke werkdag. Kortom: super fijne trainingen onder begeleiding van professionele en (over)enthousiaste coaches die je steeds weer weten te motiveren! Er wordt bovendien rekening gehouden met ieders individuele doelen en mogelijkheden. Een complete training, toegankelijk voor iedereen!

Lotte Stevens

format_quote
star
star
star
star
star

De ideale workout voor mij! Combinatie werk, plaats en uren om te trainen super net wat ik zocht.

Ons Geluk

format_quote
star
star
star
star
star

Iedere week met veel plezier naar de bootcamp in Tervuren.. Onze coaches Glen en Mona komen keer op keer met nieuwe leuke oefeningen en uitdagingen..De trappen zijn er iedere keer weer bij, maar ook die beklimmen met nu met iets minder moeite dan een paar maanden geleden. Voor je het weet is het uur weer om en kunnen we al dan niet met spierpijn uitkijken naar de volgende :-). Glen en Mona, jullie zijn echt waar top!!!

Ilse Koens

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x