Getuigenissen

format_quote
star
star
star
star
star

Fitter&Fitter = Topbootcamps gegeven door topcoaches = Op een leuke manier sporten (en afzien) samen met een topteam! :-) In groep sporten is altijd leuker dan alleen... En buiten trainen maakt het eens zo fijn, zowel in zomer als winter! De trainingen worden perfect aangepast aan de weersomstandigheden. Er is ook heel veel afwisseling waardoor het uur echt voorbij vliegt. Sporters van elk niveau kunnen deelnemen aan de bootcamps van Fitter&Fitter, iedereen wordt prima begeleid door de professionele coaches. Wanneer iemand bepaalde oefeningen niet mag/kan doen, wordt er een goed alternatief bedacht zodat niemand uit de boot valt. Glen en de andere coaches staan elke week weer vol enthousiasme klaar om iedereen te motiveren, bij te sturen waar nodig, en vooral ook op een leuke manier te doen afzien :-)

Kimberley Taverniers

format_quote
star
star
star
star
star

Na meer dan een jaar twee keer per week te trainen bij fitter & fitter, ben ik steeds meer overtuigd van het nut. Hier worden prima trainingen gegeven met goede begeleiding die voor mij de ideale aanvulling zijn op mijn loop- en fietstrainingen.

Evy Daniels

format_quote
star
star
star
star
star

Een mooie aanvulling bij het lopen en fietsen. Het verlies aan kracht (met het ouder worden) kan ik met de bootcamp trainingen minstens afremmen. Het zijn voor iedereen haalbare trainingen en er wordt door de coach rekening gehouden met ieders niveau en doelstellingen. Dankzij het enthousiasme en de drive van de coach is een uurtje zo voorbij en het goede gevoel achteraf krijg je er gratis bij.

Erik Dumont

format_quote
star
star
star
star
star

Awesome team of trainers. They will get your blood pumping in a nice atmosphere.

SIlvester Verdonkschot

format_quote
star
star
star
star
star

Ik wou heel erg graag beginnen lopen maar door een slechte rug en knieën en een conditie die op -2 stond had ik het lopen wat opgegeven maar dankzij personal training en small group training kan ik na 5 maanden zeggen dat ik eindelijk stilaan kan beginnen lopen! Voor iemand anders lijkt op 5 maanden voor de eerste keer 2x/week 10min lopen (40sec lopen, 20sec wandelen,…) heel lang om zo’n minieme stap te zetten maar geloof mij, voor mij is dit een enorme stap!! Gedurende die voorbije 5 maanden werd er intensief gewerkt om mijn core stability en mijn benen sterker te maken die nodig zijn om überhaupt nog maar te kunnen beginnen met lopen. Want de kans op blessures was en is gewoon heel groot en ik kom van echt heel ver dus moest en moet alles rustig worden opgebouwd zodat mijn lichaam het lopen aankan. Net om die redenen gaan we ook het lopen heel stilaan opbouwen en gaan we letterlijk en figuurlijk stap voor stap, niets overhaasten en vooral leren luisteren naar mijn lichaam. Maar ook qua conditie ben ik er door de trainingen en het vele bewegen op vooruit gegaan want ook daar was een pak werk aan de winkel! Ik word heel goed opgevolgd en de trainingen worden aangepast waar nodig maar tegelijk word je ook heel erg uitgedaagd om elke keer je grenzen te verleggen. Bart motiveert en inspireert en zijn enthousiasme & positivisme werken ook gewoon heel aanstekelijk waardoor ik ook buiten de trainingen meer beweeg en waardoor ik niet alleen fysiek maar ook emotioneel groei! Maar soms moest ik ook getemperd worden in mijn enthousiasme om te beginnen met lopen omdat mijn lichaam het nog niet aankon of soms was er gevloek omdat ik meer wou dan dat mijn lichaam aankon maar dan was Bart er om mij op te peppen. Ik kan bij Bart ook 100% mezelf zijn en dat betekent enorm veel voor mij! Dus 3x per week sta ik ’s morgens met heel veel plezier te trainen, zelfs als ik net daarvoor geen zin zou hebben gehad! Tijdens de trainingen staat mijn verstand ook op 0 (wat voor mij ook heel wat is) en wordt er ook veel gelachen dus da’s elke keer gewoon genieten! Ook alle lof voor de andere trainers die af en toe de small group training overnemen. Ook zij motiveren ons om elke keer het beste uit onszelf te halen! Ik heb wel wat zitten twijfelen om naast small group training ook individueel te gaan trainen maar ik heb het mij nog geen seconde beklaagd. Ik zou niet staan waar ik nu sta zonder hun begeleiding!

Sabrina Van Huychem

format_quote
star
star
star
star
star

Dit is de manier om fit te worden door leuke oefeningen in groep! Gewoon doen.

Sarah Geeraerts

format_quote
star
star
star
star
star

"Na jaren dans, figuurtraining te hebben gevolgd heb ik eindelijk mijn workout gevonden: bootcamp! Nu heb ik eindelijk het gevoel dat ik stevig gesport heb. Ik hou van het sporten in de buitenlucht, de variatie in de oefeningen en de bijsturing op tijd en stond. Na de 'start to bootcamp' heb ik me nu een abonnement aangeschaft."

Anneleen Wouters

format_quote
star
star
star
star
star

BOOTCAMP Sinds een half jaartje vaste klant bij de bootcamps van fitter&fitter. Super training als aanvulling op het lopen. Dankzij de coach en de medebootcampers ga ik altijd net dat tikkeltje verder dan wanneer ik alleen zou trainen. PERSONAL TRAINING Na een hardloopblessure (shin splints) heeft Bart me enkele keren persoonlijk getraind om van die blessure af te geraken én met een goede basis opnieuw te kunnen beginnen lopen. Dankzij zijn kennis en gedrevenheid snel weer de draad kunnen oppikken!

Emily Haest

format_quote
star
star
star
star
star

Intensieve en leuke trainingen - professionele trainers!

Alexandre Van Deun

format_quote
star
star
star
star
star

Zeer enthousiaste en professionele coaches. Ze zorgen er steeds voor dat de lessen gevarieerd blijven. Hierdoor is bootcamp bij fitter&fitter een sport die niet snel gaat vervelen. Daarnaast is het sporten buiten in de natuur een zeer leuke verademing ten op zichte van een duffe sporthal. Ik ben alvast fan

Kathleen Vander Velpen

format_quote
star
star
star
star
star

Brrr, het was koud en mistig vanavond in Bierbeek. Het blijft nog een beetje vreemd aanvoelen om niet bij Leen te trainen, maar geen excuus om thuis te blijven. Coach Glen had de eer een pittige training te voorzien aan ons groepje enthousiastelingen. De kou hebben we niet gevoeld. Een muziekske op de achtergrond en GAAN! Lopen, squatten, skippings, lunges, boksen,..., vooral NIET STILSTAAN. Onze beentjes gaan het voelen de volgende dagen. Zo blijven we nog even langer aan Fitter&Fitter denken. Merci coaches!

Sanne Roofthooft

format_quote
star
star
star
star
star

Gevarieerde workout in groep, die veel energie geeft in de buitenlucht. Top coaches zorgen ervoor dat ik al 3 jaar vaste klant ben!

Barbara Cremelie

format_quote
star
star
star
star
star

Bootcamp is de ideale mix tussen plezier en inzet. Niks leuker dan buiten sporten met de nodige achtergrondmuziek. Hoewel we al eens vloeken dat het koud zal zijn, zorgt onze coach er telkens voor om ons gemotiveerd te krijgen. Dries kent ieders talenten en werkpunten. Hij moedigt aan waar hij weet dat we verder kunnen, hij past aan waar hij weet dat het te moeilijk is. Ideaal dus om volledig op eigen niveau en tempo mee te doen!

Katrien Vits

format_quote
star
star
star
star
star

Super Bootcamp! Op maat en op eigen tempo de grenzen terug opzoeken.

Els Van Deursen

format_quote
star
star
star
star
star

Buiten sporten, (beetje) afzien maar met het nodige plezier, meer moet dat niet zijn. De coaches zijn top en houden rekening met eventuele kwetsuren! Vooral niet twijfelen, gewoon komen meetrainen!!

Els Vdw

format_quote
star
star
star
star
star

Ik neem wekelijks minstens 1 tot 2 keer deel aan de bootcamp en dit sinds de "Start to bootcamp" in Zoutleeuw. Ik voel me steeds fitter & fitter worden. Ook mijn looptechniek heeft baat door de Bootcamp. De trainingen worden gegeven door top coaches. Een aanrader voor iedereen!

Carleen Milis

format_quote
star
star
star
star
star

Toptrainingen van zeer bekwame coaches! Zware aanrader!

Wouter Morren

format_quote
star
star
star
star
star

Hoegaarden is the place to be, zeggen zoveel mensen. De bootcamp hoort hier zeker bij! Er zit zoveel variatie in de oefeningen waardoor het nooit eentonig of saai wordt. Alsook onze coach Dries is een enorme aanmoediger. Hij drijft je veel verder dan je zelf denkt te kunnen. Hij zorgt ook voor de nodige sfeer en heeft oog voor elke persoon. Zelfs met het slechte weer van de voorbije weken, weet hij je te motiveren om door te gaan!

Elien Sacreas

format_quote
star
star
star
star
star

Bedankt Bart om mijn training tools hoogst persoonlijk bij mij af te leveren. Zeer goeie service!

David Nouls

format_quote
star
star
star
star
star

Toporganisatie met toptrainers! Sinds meer dan anderhalf jaar neem ik op wekelijkse basis deel aan de bootcamps in het Leuvense en elke keer ga ik met een smile naar huis. Het niveau wordt aangepast aan ieder individu, geen excuses meer, bootcamp for all!

Elke Frix

format_quote
star
star
star
star
star

Fitter&fitter staar voor coaching op maat en is toegankelijk voor iedereen. De coaches zijn steeds gemotiveerd en hebben een gevarieerd aanbod. Zeker aan te raden!

Malte Vanermen

format_quote
star
star
star
star
star

Trainers die weten waar ze mee bezig zijn, aandacht hebben voor ieders kunnen en motiveren waar nodig. Ik ben fan!

Lieve Coninx

format_quote
star
star
star
star
star

Top training! Zelfs bij blessure staan ze jou fantastisch bij!

Ilse Wargée

format_quote
star
star
star
star
star

Mijn man en ik wilden samen werken aan ons lichaam en gezondheid maar door ons onregelmatig leven en de kleine kindjes konden we moeilijk een ritme hierin vinden. We probeerden al jaren te vermageren en fitter te worden door sportprogramma’s en diëten maar Fitter en Fitter bleek voor ons de ideale oplossing te zijn. Onze personal coach Leen komt wekelijks ‘s avonds langs en geeft ons naast opbouwende programma’s gericht voedingsadvies. Al na enkele weken hadden we opmerkelijke resultaten: de spiermassa was gestegen en ons lichaamsgewicht opmerkelijk naar omlaag. We voelen ons zeer goed bij de professionele en persoonlijke aanpak. Het feit dat Leen sowieso op post is en je blijft uitdagen, ook na een zware werkdag, levert op. Het houdt je uit de zetel en levert je een welverdiende chocomelk en goede nachtrust op! Een echte aanrader!

Karolien & Christophe

format_quote
star
star
star
star
star

"Dankzij de intensieve begeleiding en persoonlijke motivatie van mijn personal trainer Bart ben ik erin geslaagd om in 8 maanden tijd mijn conditie op een zodanig niveau te brengen dat ik de top van de Kilimanjaro behaald heb. Het was een reis met vallen en opstaan waarbij ik onder andere een achillespeesblessure opliep maar Bart vond altijd wel een creatieve oplossing om het trainingsschema aan te passen en bleef in mij geloven. Daarvoor ben ik hem dankbaar, jij moet het natuurlijk zelf doen en daarbij is het belangrijk dat je blijft doorgaan en momentum creërt. En dat is net iets makkelijker als Bart naast je loopt die je regelmatig op de vingers tikt. :-) Het resultaat is dat ik mij nu veel fitter voel, ik heb veel meer energie en geloof het of niet, maar voor het eerst in mijn leven vind ik het echt cool om te sporten." Ik ben zo dankbaar dat je al bijna 3 jaar naast mij staat en mij uit mijn comfortzone haalt. Met jouw te gekke dosis van humor, positivisme. Je hebt me al meegemaakt in goede en minder goede tijden en bent mij altijd blijven steunen en in mij geloven.

Cindy V.

format_quote
star
star
star
star
star

“Voor TOMRA Food is Fitter&fitter een bedrijf dat collega’s weet te inspireren om gezonder te leven. Vol enthousiasme staan we elke donderdag klaar om samen met een al even enthousiaste coach het beste van onszelf te geven tijdens de bootcamp sessie. Tijdens de gezonde maand bij TOMRA staan ze ook altijd paraat om de looptraining te geven zodat onze medewerkers blessurevrij van hun looptochtjes kunnen genieten. Gezondheid is natuurlijk meer dan sport alleen dus een workshop rond de nieuwe voedingsdriehoek werd hier ook positief onthaald. We zijn zeer tevreden met deze samenwerking. Zo kunnen we de collega’s nog méér motiveren om voldoende beweging te integreren in hun dagelijkse leven en dus gezonder te gaan leven."

Nele Obbels, HR Professional @Tomra Sorting Food

format_quote
star
star
star
star
star

"Ik zie winst op volgende vlakken: Team -> Samen sporten brengt mensen dichter bij elkaar. Ook het samen toewerken naar een doel zoals de Research Run creëert eenheid en openheid. Er is tevens veel ruimte voor plezier en grappen tijdens het sporten. Even samen een pint pakken of iets eten na het sporten heeft ook een positieve impact op ons teamwerk. De 30 deelnemers op de Researchrun zijn hiervan een bewijs! Gezondheid -> De klassieker in actie: een gezonde geest in een gezond lichaam! Sporten tijdens de werkdag geeft zuurstof aan de mensen. Even weg van de werkplaats en zinnen verzetten helpt met de concentratie wanneer die nodig is op de job. Betrokkenheid -> In het algemeen krijg je een hogere betrokkenheid en mag je een hogere flexibiliteit verwachten als er ruimte is voor ontspanning (lopen, wandelen ,biljart, …). Dit is ook een verhaal van vertrouwen schenken en vertrouwen krijgen. Het feit dat het management ook meedoet helpt hier erg. Niemand wordt bij ons raar bekeken als ie zich ontspant tijdens de werkuren. Onze medewerkerstevredenheid ligt 20% boven de Belgische benchmark (recente enquête van voorjaar 2019). Uiteraard is dit een optelsom van een aantal factoren waaronder ook de bovenstaande. We hopen dit zo te houden en indien mogelijk verder te verbeteren. Jullie rol heeft hier een positieve impact en nog een keer dank hiervoor.

Raf Vermeylen, managing director @SEW Eurodrive BeLux

format_quote
star
star
star
star
star

Voor het eerst een sport die ik volhoud :) en waar ik resultaat van zie! Elke keer staan er nieuwe oefeningen op het programma! Door weer en wind sporten we in de heerlijke buitenlucht! Een aanrader voor iedereen!

Hanna Belmans

format_quote
star
star
star
star
star

Een super gemotiveerde coach die Glen! Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk!

Elke Daems

format_quote
star
star
star
star
star

Met een abonnement zoveel trainen als je maar wil, leuke bootcamps met enthousiaste en bekwame coaches!

Bart Dewil

format_quote
star
star
star
star
star

Great session in Tervuren this evening... I will be dreaming of stairs and squats tonight!

Rikke Dakin

format_quote
star
star
star
star
star

Elke woensdagavond een stevige workout in Haasrode door weer en wind met de super enthousiaste coach Glen!! Geen enkele les is hetzelfde en de afwisseling maakt het leuk en uitdagend! Ook de dagen nadien denk ik er nog aan als ik alle spieren voel! Een aanrader voor iedereen die graag buiten sport!!

Barbara Smets

format_quote
star
star
star
star
star

Op vrijdagavond gaan sporten?? Geen haar op mijn hoofd dat er aan dacht! Tot mijn agenda het sporten op maandag niet meer toeliet... dus eerste training van 2019 op vrijdag.

Ann Vanhove

format_quote
star
star
star
star
star

Helemaal gebeten door het bootcamp-virus! een uurtje je grenzen verleggen. of het nu vriest, regent of n stralende zon en 30 graden: Glen en Vanessa weten ons te motiveren.

Kathleen Sterckendries

format_quote
star
star
star
star
star

Eerst rustig begonnen aan Start2bootcamp in Linter, wat ons warm maakte om nadien verder te blijven bootcampen! Elke week een uurtje afzien, maar ook elke keer met een goed gevoel naar huis. Coach Glen weet je telkens weer te motiveren, ook als het wat moeilijker gaat.

Jasmien Schuyten

format_quote
star
star
star
star
star

De bootcamps van Fitter&Fitter zijn voor mij een ideale (en leuke) aanvulling op mijn looptrainingen, maar bovenal dé manier om mijn hoofd leeg te maken na een drukke werkdag. Kortom: super fijne trainingen onder begeleiding van professionele en (over)enthousiaste coaches die je steeds weer weten te motiveren! Er wordt bovendien rekening gehouden met ieders individuele doelen en mogelijkheden. Een complete training, toegankelijk voor iedereen!

Lotte Stevens

format_quote
star
star
star
star
star

De ideale workout voor mij! Combinatie werk, plaats en uren om te trainen super net wat ik zocht.

Ons Geluk

format_quote
star
star
star
star
star

Iedere week met veel plezier naar de bootcamp in Tervuren.. Onze coaches Glen en Mona komen keer op keer met nieuwe leuke oefeningen en uitdagingen..De trappen zijn er iedere keer weer bij, maar ook die beklimmen met nu met iets minder moeite dan een paar maanden geleden. Voor je het weet is het uur weer om en kunnen we al dan niet met spierpijn uitkijken naar de volgende :-). Glen en Mona, jullie zijn echt waar top!!!

Ilse Koens

Getuigenissen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x