Fitter&Fitter

CORE-ona QuaranTRAINING

Corona legt het land plat. We moeten in ons kot blijven. Fitter&Fitter zorgt voor gezonde dosis beweging en fun door elke dag een leuke workout online aan te bieden. Neen, niet zomaar een workout zoals je elders vindt. Fitter&Fitter zou Fitter&Fitter niet zijn als we er geen dolenthousiast verhaal van maken waarin we allemaal keihard en supermegaïnteractief dolle pret scheppen. Jij doet toch ook mee? Ga snel naar ons event CORE-ona QuaranTRAINING op Facebook!


Elke dag livesessies 

Elke dag kan je je training live volgen via Facebook live. Kan je niet op dat moment aansluiten, geen probleem, je kan elke livesessie nadien herbekijken op de pagina van het event, die van Fitter&Fitter of Youtube. Zo kan je meedoen wanneer het jou uitkomt. Hieronder de uitgewerkte weekplanning.

  • Monday 19h30 abs Hooray!
  • Tuesday 19h30, glutes and lower back day Owladee-yay!
  • Wednesday 19h30, upperbody and arms day Ow-lay!
  • Thursday 19h30, leg day let's say!
  • Friday 19h30, core and plank day okay!
  • Saturday morning 9h30, strength for runners!
  • Sunday morning 10h30, a real BOOTCAMP DAY!

Extra sessies Booty Challenge, workshop voor lopers

Er zijn ook nog andere trainingen gepland, de extra's. De planning ervan zie je op de foto. Wil je meer uitleg over die extra's, klik dan op de foto en lees in de nieuwsbrief de bijkomende info.
Meld je aan voor ons event op Facebook en doe mee!Inschrijven

De trainingen zijn gratis, inschrijven is niet bindend, noch verplicht, niettemin vragen we om je in te schrijven als je meedoet. Zo kunnen wij ons aanbod beter organiseren.


Interactieve Fun Fun Fun vanuit onze Pop-up studio

Wie Fitter&Fitter kent, weet dat-ie zich mag verwachten aan FUN! We kamperen tijdens de Coronacrisis figuurlijk in onze pop-up studio (met dank aan de Business Brewery). Ons lokaaltje wordt ingericht met een grote muur om vol te hangen met leuke inzendingen van deelnemers, en met de wonderbaarlijke figuren die deze wereld kleuren (al dan niet lelijk :-)). We zullen in onze sessies funky dance moves integreren, dewelke jullie thuis kunnen meedoen en opnemen. De kinderen kunnen deze dan TikTok-gewijs achteraf nog naspelen. Dat wordt echt ronduit zalig!


Gevarieerd programma met lichaamsgewicht en gehamsterd materiaal

We zorgen voor een uiterst gevarieerd programma. Elke dag leggen we een ander accent. Buikspieren, bilspieren, beenspieren, algemene core stability, het komt allemaal aan bod. Je hebt geen materiaal nodig. Alles is met lichaamsgewicht of met spullen die je gehamsterd hebt. Wat, jij hebt niet gehamsterd, zeg je? PWEEEEUUUP (de Donald Trump Fake News detector licht op!)Vrije donatie voor Fitter&Fitter en Vl@s vzw

We gaan er geen doekjes noch mondmaskers om winden, Fitter&Fitter heeft alle trainingen moeten schrappen en heeft dus geen inkomsten meer. We steken met heel veel plezier onze energie (en ook wat centjes) in dit initiatief, maar wie ons een hart onder de riem wil steken door een donatie, mag dat :-).

We kregen al van verschillende klanten, maar vooral niet-klanten de vraag of ze ons initiatief kunnen steunen, dat is heel fijn om te horen. We zijn daarom het één en ander gaan uitwerken. Naast gratis beweging voorzien, wilden we nog wat extra's doen voor de maatschappij. Daarom besloten we om aan onze gifts/donaties een goed doel aan koppelen.

De maatregelen die genomen zijn om de ouderen in onze maatschappij extra te beschermen, zijn een must en dienen streng nageleefd te worden. Omdat dit, mede door hun mindere weerbaarheid voor de ziekte, één van de zwaarst getroffen bevolkingsgroepen betreft, wil Fitter&Fitter graag de 'vrije' donatie koppelen aan het steunen van 'Vl@s vzw'. Vl@s vzw zet zich in om:

- de samenhorigheid tussen senioren in Vlaanderen te bevorderen;
- mee te werken aan hun ontplooiing;
- hun belangen te behartigen;
- sociaal isolement tegen te gaan;
- verbinding te creëren tussen verschillende doelgroepen en generaties.


In onze webshop hebben wij 4 mogelijkheden gecreëerd.

Vrije donatie.


En ontvang een miniband (elastiek) ontvangen om je #QUARANTRAINING te upgraden.


En ontvang een theraband om je #QUARANTRAINING te upgraden.


Ontvang 2 elastieken (miniband en theraband) zodat je voor een full upgrade van je #QUARANTRAINING kan gaan.


Voor elke donatie onder de €15 gaat er €1 naar VL@S Vzw. Vanaf een donatie van €15 gaat er €2 naar VL@S Vzw. Zo steunen jullie niet enkel ons initiatief, maar ook nog eens een heel klein beetje één van de zwaarst getroffen bevolkingsgroepen. Die vele beetjes zullen dan hopelijk een mooi eindtotaal geven.
Samen staan we zoveel sterker dan alleen.


Word partner

Wil je als bedrijf  of organisatie onze acties steunen,
contacteer ons via
info@fitterandfitter.be.

Together we can beat Corona!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x