Fitter&Fitter

Zet je bedrijf in beweging

Gezond bewegen op het werk, stap één naar een gezonde onderneming

ACTIE! After Covid : Boost your human capital!

Sportieve terugkomteambuilding na Corona

Nog nooit was een sportieve teambuilding zo relevant als nu.

Waarom is het net nu het ideale moment?

 • Opnieuw alle gezichten terug zien: oude en nieuwe collega's. Maak opnieuw verbinding met je personeel en je collega's na 18 maanden thuiswerken.
 • Tijdens Corona is gebleken hoe belangrijk een goede gezondheid en immuniteit is.
  • Mensen met obesitas bleken veel kwetsbaarder (zie cijfers intensive care). 
  • Het belang van een natuurlijke immuniteit en de impact van buiten in de natuur te zijn, te sporten, zich vuil te maken werd extra duidelijk.
 • Mensen staan weer in de file of verliezen veel tijd in het woon-werktraject en hebben geen tijd meer om zelf te gaan sporten. Bied daarom sport aan met je bedrijf.
 • Coronakilo's is een algemeen gekend fenomeen. Extra kilo's betekent niet enkel een verhoogd risico op allerlei ziekten, maar ook op knieklachten, rugklachten en andere.


Wat is de terugkomteambuilding

Fitter&Fitter verzorgt een terugkomteambuilding, ideaal om met je personeel de groepsdynamiek weer een boost te geven.

 • Een sportieve tocht (wandelen of joggen) met sportieve individuele of groepsuitdagingen.
 • Gezond hapje en bevoorrading
 • Op maat aanpasbaar
 • Voorbeeld: zie de avonturentocht à la Kamp Waes door het MeerdaalwoudContacteer ons nu voor een offerte voor een terugkomteambuilding met jouw bedrijf

Zet je bedrijf in beweging met Fitter&Fitter

Elke werkgever wil gezonde, fitte, productieve dynamische werknemers. Elke werkgever wil een team met bruisende groepsdynamiek. En toch zien we sport op het werk nog vaak als een kost, als een luxeproduct. Toch is het dat is niet. Sport brengt gezonde, fitte, dynamische werknemers op. Samen sporten is teambuilding. Fitter&Fitter heeft reeds 10 jaar ervaring met sport op het werk en zorgt met haar expertise voor:

 • Fittere, gezondere werknemers 
 • Mentale ontspanning
 • Minder chronische klachten
 • Dynamische team spirit
 • Meer mentale veerkracht

Bij havenbedrijf Cargill werkten we rond ergonomie, houding verbeteren en houdingsspieren versterken.

"In het algemeen krijg je een hogere betrokkenheid en mag je een hogere flexibiliteit verwachten als er ruimte is voor ontspanning (lopen, wandelen ,biljart, …).  Dit is ook een verhaal van vertrouwen schenken en vertrouwen krijgen. Het feit dat het management ook meedoet helpt hier erg. Niemand wordt bij ons raar bekeken als ie zich ontspant tijdens de werkuren. Onze medewerkerstevredenheid ligt 20% boven de Belgische benchmark (recente enquête van voorjaar 2019). Jullie rol heeft hier een positieve impact en nog een keer dank hiervoor.

Raf Vermeylen, managing director @SEW Eurodrive BeLux

Aanbod sport op het werk

We bieden een ruime waaier van diensten aan:

 • Ergonomy@Work: We geven educatieve trainingen waarbij we de belangrijkste houdingsspieren versterken. We richten ons hierbij op de belangrijkste core stability spieren (buikspieren, rugspieren, bilspieren) en op schouders en nek. 
 • Running: Neem met je bedrijf deel aan een klein of groot loopevent. Wij stomen je klaar voor elke afstand, van beginnende tot gevorderde loper.
 • Walk'n Exercise: Wil je een laagdrempelige middagactiviteit waarbij je het hoofd helemaal leeg maakt en weer vult met verse zuurstof? Dan is er de Walk 'n Exercise. We doen een deugddoende wandeling met lichte, verkwikkende oefeningen om benen, heupen, rug schouders en los te maken, zodat je weer helemaal ontspannen en vol nieuwe energie aan de namiddag kan beginnen.
 • Bootcamp (algemene conditietraining): Tijdens een intensieve sessie combineren we uithoudingsvermogen met versterkende oefeningen. Er blijft uiteraard heel veel aandacht voor de algemene houdingsspieren.


Kiezen voor sport op het werk is kiezen voor mentaal en fysiek gezond personeel. 

Kiezen voor sport op het werk is een inverstering die loont!Gratis beweegtips voor op de werkvloer

Waarom beweging en sport integreren in de dagelijkse werking van je onderneming?
Lees het in onze infobrochure en ontdek onze gratis beweegtips voor meer beweging op de werkvloer.
Meer beweging op het werk is zonder twijfel stap één naar een gezonde(re) onderneming.

Fitter&Fitter heeft reeds 10 jaar ervaring met Sport op het werk. Onder andere deze bedrijven waren je voor.Corona en sport op het werk

Sinds Corona zijn we enorm op onze hoede om ziek of besmet te worden, met tal van voorzorgsmaatregelen. Het is echter bewezen dat wie in goede conditie verkeerd veel lager risico loopt om (ernstig) ziek te worden. Investeren in je conditie je versterkt je immuniteit. Dat geldt zowel voor Corona, als voor rugklachten, knieklachten, diabetes, kanker, burnouts en zoveel meer. Investeren in sport is investeren in je gezondheid.


Human Capital, the full monty: Breng je bedrijfssfeer naar een hoger niveau!

Bart, oprichter en trainer van Fitter&Fitter, is veel meer dan alleen maar trainer. Story teller, organisator, creatief ondernemer, sociaal dier en officieel erkende springveer. Hij droomt luidop om bij een bedrijf all te way te kunnen gaan met al zijn vaardigheden en ervaring. Wil je de dynamiek van je bedrijf naar een hoger niveau tillen, wees dan niet langer nieuwsgierig en klik dan HIER.


Nog niet gevonden wat je zocht?

Is je onderneming eerder op zoek naar wat anders of op zoek naar hulp bij de organisatie van een gezondheidsbeleid op de werkvloer? Wel, geen probleem, wij werken ook op maat. Van fitness coaching tot het uitwerken van een vitaliteitsprogramma voor je onderneming. Onze professionals spitsen de oren, onderzoeken en bekijken de verschillende mogelijkheden op en naast de werkvloer en stellen een vrijblijvende offerte op.


“Voor TOMRA Food is Fitter&Fitter een bedrijf dat collega’s weet te inspireren om gezonder te leven. Vol enthousiasme staan we elke donderdag klaar om samen met een al even enthousiaste coach het beste van onszelf te geven tijdens de bootcamp sessie. Tijdens de gezonde maand bij TOMRA staan ze ook altijd paraat om de looptraining te geven zodat onze medewerkers blessurevrij van hun looptochtjes kunnen genieten. Gezondheid promoten is natuurlijk meer dan sport alleen dus een workshop rond de nieuwe voedingsdriehoek werd hier ook positief onthaald. We zijn zeer tevreden met deze samenwerking.              

Nele Obbels, HR Professional  @Tomra Sorting Food
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x