Fitter&Fitter

Zet je bedrijf in beweging

Gezond bewegen op het werk, stap één naar een gezonde onderneming


"In het algemeen krijg je een hogere betrokkenheid en mag je een hogere flexibiliteit verwachten als er ruimte is voor ontspanning (lopen, wandelen ,biljart, …).  Dit is ook een verhaal van vertrouwen schenken en vertrouwen krijgen. Het feit dat het management ook meedoet helpt hier erg. Niemand wordt bij ons raar bekeken als ie zich ontspant tijdens de werkuren. Onze medewerkerstevredenheid ligt 20% boven de Belgische benchmark (recente enquête van voorjaar 2019). Jullie rol heeft hier een positieve impact en nog een keer dank hiervoor.

Raf Vermeylen, managing director @SEW Eurodrive BeLux


Gratis beweegtips voor op de werkvloer

Waarom beweging en sport integreren in de dagelijkse werking van je onderneming?
Lees het in onze infobrochure en ontdek onze gratis beweegtips voor meer beweging op de werkvloer.
Meer beweging op het werk is zonder twijfel stap één naar een gezonde(re) onderneming.


Zet je bedrijf in beweging met Fitter&Fitter

Bewegen op de werkvloer, het is hip, a new way of thinking. Kortom: een recent fenomeen. Toch is Fitter&Fitter hier al jaren mee bezig (deze bedrijven waren je voor).

Op basis van onze ervaring hebben wij, in samenwerking met een multidisciplinair team van professionals, verschillende programma's van 6 sessies samengesteld. In elk programma zit telkens één workshop (naar keuze) waarin wat meer achtergrond wordt geschetst. Waarom is rompstabiliteit belangrijk? Hoe loop ik op een correcte manier? Hoe bereid ik me het beste voor op een loopwedstrijd? Wat is een gezonde en gevarieerde voeding... Ideaal om op een toegankelijke manier eens kennis te maken. Elk van deze programma's heeft een andere invalshoek en is tegelijk toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Van workshops en sportsessies aan een lage intensiteit tot high intensity workouts, ons aanbod bestrijkt het allemaal. Met onze Walk & Exercise, Start2Yoga en Core Definition werken we laagdrempeliger en kan iedereen zonder problemen deelnemen. Met Start2Bootcamp, Running, Box, Kick & Fun en HIIT/BBB gaan we dan net dat stapje verder, net dat tikkeltje intensiever, maar ook hier wordt rekening gehouden met ieders niveau. De coach past aan waar nodig en houdt rekening met elke deelnemer.

Is je onderneming eerder op zoek naar wat anders of op zoek naar hulp bij de organisatie van een gezondheidsbeleid op de werkvloer? Wel, geen probleem, wij werken ook op maat. Van fitnesscoaching tot het uitwerken van een vitaliteitsprogramma voor je onderneming. Onze professionals spitsen de oren, onderzoeken en bekijken de verschillende mogelijkheden op en naast de werkvloer en stellen een vrijblijvende offerte op.“Voor TOMRA Food is Fitter&fitter een bedrijf dat collega’s weet te inspireren om gezonder te leven. Vol enthousiasme staan we elke donderdag klaar om samen met een al even enthousiaste coach het beste van onszelf te geven tijdens de bootcamp sessie. Tijdens de gezonde maand bij TOMRA staan ze ook altijd paraat om de looptraining te geven zodat onze medewerkers blessurevrij van hun looptochtjes kunnen genieten. Gezondheid promoten is natuurlijk meer dan sport alleen dus een workshop rond de nieuwe voedingsdriehoek werd hier ook positief onthaald. We zijn zeer tevreden met deze samenwerking.              

Nele Obbels, HR Professional  @Tomra Sorting Food


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x