Fitter&Fitter

Small Group Training

Deel een personal trainer en sport in groep

Wie kiest voor small group training wordt gecoacht door een personal trainer in een kleine groep. Samen sporten met je beste vriendinnen? Conditie opbouwen met je buren? Met small group training amuseer je je in groep en betaal je minder. Win-win!

  • Verzamel vrienden, buren, familieleden, ... Fitter&Fitter komt langs en legt met plezier uit wat Small Group Training inhoudt en hoe dit ingevuld kan worden voor jouw groep. Even gezellig als een Tupperware party, maar dan zonder plastic potjes.
  • Je buikspieren trainen, squat oefeningen of samen aan een loopwedstrijd deelnemen? Kies uit de ruime waaier aan opties, welke training jullie verkiezen.
  • Wij bekijken op basis van jullie individuele niveau en gezamenlijke sportdoelen hoe de ideale outdoor training eruit ziet.
  • Jullie agenda’s en de Fitter&Fitter-planning worden bij elkaar gelegd. Match? Dan worden alle trainingsdata enthousiast ingepland.
  • Start your fit journey and enjoy the ride!

Fitter&Fitter heeft een aparte website ontwikkeld voor Small Group Training, die het mogelijk maakt om in je eigen buurt een groepje te lanceren. Raadpleeg de website en kijk of er al een groep bestaat in je buurt, of maak er gewoon zelf een. Wij zorgen dat er een personal trainer is voor ieder groepje.

De sfeer opsnuiven? Sluit aan bij één van de bestaande groepjes. Je eerste deelname is gratis. Op dit moment zijn enkel de groep van Terbank en Vaartkom open groepen. 

Meer over SGT Terbank 


 Small Group Training 2 Small Group Training 3

Small Group Training trakteert je op alle voordelen van personal training en meer! 

Deze work-out is:

  • Goedkoper: je geniet van professionele sportbegeleiding, maar deelt de prijs met je vrienden.
  • Plezanter: je werkt je in het zweet, maar doet dat lang niet alleen.
  • Efficiënter: je kan elkaar aanmoedigen, uitdagen en ondersteunen.

Personal training te duur? Of houd je van sporten in gezelschap? Small group training is het perfecte antwoord. Door de groep klein te houden, heb je nog steeds de indruk dat je met een personal coach werkt, die gerichte feedback kan geven en oefeningen kan aanpassen aan elk individu.

Het sociale aspect zorgt ervoor dat het extra plezant is, maar ook dat je door de sociale druk nog meer gemotiveerd bent. Afzeggen kan je niet, je hebt immers afgesproken met je vrienden. Daarnaast is er ook de motivatie om niet onder te doen voor je teamgenoten, er heerst een gezonde competitie. Samen bewegen, samen zweten en samen plezier maken, dat is small group training!

“Small group training is voor ons de ideale training. Samen met enkele vriendinnen uit de wijk, spreken we wekelijks af bij iemand van ons. De ene keer trainen we in mijn tuin, de andere keer in de tuin van mijn zus of in die van een vriendin. De kinderen gaan mee, zodat die samen kunnen spelen. Op die manier hebben we opvang voor onze kinderen en hebben we onze eigen coach. Het gekibbel van al die vrouwen neemt de coach er met plezier bij.”

Prijs Small Group Training

Small Group Training – aan huis, in het bos of in het park – is een betaalbare manier om optimaal te genieten van professionele sportcoaching. Fitter&Fitter geeft je tijdens de infosessie een richtprijs mee. Nadien ontvang je een offerte op maat. Altijd goedkoper dan persoonlijke sportbegeleiding. Het tarief is  afhankelijk van de verplaatsingskost, een eventuele weekendtoelage en eventuele optionele wensen van de groep. Richtprijs voor Small Group Training is zo'n 60€ à 80€ per uur.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x