Fitter&Fitter

Personal Training

Persoonlijke sportbegeleiding, waar en wanneer je wil

Met een persoonlijke sportcoach train je waar en wanneer jij wil. Thuis, op je werk of in het park en wanneer het in jouw agenda past. Je personal trainer geeft je de ideale training en ondersteuning voor het behalen van je - kleine of grote - sport challenge. Of dat nu afvallen is of een marathon lopen. We luisteren naar wat jouw doel is en wat jouw obstakels zijn. Vervolgens maken we een plan op dat zo goed mogelijk aansluit bij jouw persoon, je wensen en je leven.

"Dankzij de intensieve begeleiding en persoonlijke motivatie van mijn personal trainer Bart, ben ik erin geslaagd om in 8 maanden tijd mijn conditie op een zodanig niveau te brengen dat ik de top van de Kilimanjaro behaald heb.

Cindy V. 


Personal training 1  Personal training 3 

Van core stability verbeteren tot looptechniek finetunen

Dankzij persoonlijke sportbegeleiding train je 100% op jouw maat en werken we samen naar jouw doelen. We gaan steeds op een efficiënte en functionele manier te werk, in functie van het dagelijkse leven, in functie van jouw sport. We werken aan je zwakke, maar ook met je sterke punten. We verbeteren je zwaktes en boosten je sterktes. Core stability en functionele training is belangrijk voor iedereen, jong en oud, sportief of minder sportief, en is daarom een vast onderdeel van personal training.

Core stability en functionele training is:

  • Het versterken van je full body, zowel schakel per schakel als het geheel van schakels
  • Het trainen van houdingsspieren om nekpijn, rugklachten en kniepijn te vermijden
  • Het sterker maken van je lichaam voor dagelijkse taken en bewegingen
  • Het verbeteren van je uithoudingsvermogen
  • Het verbeteren van je coördinatie

Net als bij onze andere trainingen hebben we ook bij personal training grote aandacht voor je coördinatie. Coördinatie is niet alleen nuttig tijdens het sporten, maar komt ook van pas in het gewone leven. Je kan er bijvoorbeeld valpartijen mee vermijden.

Personal training van A tot Z

Je sportbegeleider maakt slim gebruik van de omgeving. Jij hoeft zelf geen benodigdheden te voorzien. Fitter&Fitter brengt professioneel sportmateriaal mee zoals elastieken, Swissballs, medicin balls, Bosu Ball en kleine, losse gewichten. Ook je eigen lichaamsgewicht wordt strategisch verwerkt in de training. We waken erover spieren nooit eenzijdig of geïsoleerd te trainen. De oefeningen laten toe vrij te bewegen in alle richtingen. Kortom, een total body work-out.


Prijs personal training

Standaard kost een persoonlijke trainingssessie in de regio Brussel - Leuven - Diest - Tienen - Aarschot 60€/sessie (incl. btw., excl. vervoerskost bij training aan huis). Neem gerust contact op voor een traject op maat van je sportieve uitdaging!

Neem contact op voor meer info over personal training


Klanten getuigen

"Mijn man en ik wilden samen werken aan ons lichaam en gezondheid maar door ons onregelmatige leven en de kleine kindjes, konden we hierin moeilijk een ritme vinden. We probeerden al jaren te vermageren en fitter te worden door verschillende sportprogramma's en diëten maar Fitter&Fitter bleek voor ons uiteindelijk de ideale oplossing te zijn. Onze personal coach, Leen, komt wekelijks 's avonds langs en geeft ons naast opbouwende programma's gericht voedingsadvies. Al na enkele weken hadden we opmerkelijke resultaten: de spiermassa was gestegen en ons lichaamsgewicht opmerkelijk naar omlaag. We voelen ons zeer goed bij de professionele en persoonlijke aanpak. Het feit dat Leen sowieso op post is en je blijft uitdagen, ook na een zware werkdag, levert op. Het houdt je uit de zetel en levert je een welverdiende chocomelk en goede nachtrust op. Een echte aanrader!

Karolien en Christophe

"Ik ben zo dankbaar dat je me al bijna 3 jaar uit mijn comfortzone haalt. Met jouw te gekke dosis humor en positivisme. Je hebt me al meegemaakt in goede en minder goede tijden en bent mij altijd blijven steunen en in mij geloven. Bedankt!

Cindy V.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x