Fitter&Fitter

Personal Training

Persoonlijke sportbegeleiding, waar en wanneer je wil

Opgelet, onze agenda is aardig volzet. We proberen te bekijken of er nog een gaatje in onze agenda past, maar kunnen zeker op dit moment niets garanderen.


Met een persoonlijke sportcoach train je waar en wanneer jij wil. Thuis, op je werk of in het park en wanneer het in jouw agenda past. Je personal trainer geeft je de ideale training en ondersteuning voor het behalen van je - kleine of grote - sport challenge. Of dat nu afvallen is of een marathon lopen. We luisteren naar wat jouw doel is en wat jouw obstakels zijn. Vervolgens maken we een plan op dat zo goed mogelijk aansluit bij jouw persoon, je wensen en je leven.

"Dankzij de intensieve begeleiding en persoonlijke motivatie van mijn personal trainer Bart, ben ik erin geslaagd om in 8 maanden tijd mijn conditie op een zodanig niveau te brengen dat ik de top van de Kilimanjaro behaald heb.

Cindy V. 


Personal training 1  Personal training 3 

Van core stability verbeteren tot looptechniek finetunen

Dankzij persoonlijke sportbegeleiding train je 100% op jouw maat en werken we samen naar jouw doelen. We gaan steeds op een efficiënte en functionele manier te werk, in functie van het dagelijkse leven, in functie van jouw sport. We werken aan je zwakke, maar ook met je sterke punten. We verbeteren je zwaktes en boosten je sterktes. Core stability en functionele training is belangrijk voor iedereen, jong en oud, sportief of minder sportief, en is daarom een vast onderdeel van personal training.

Core stability en functionele training is:

  • Het versterken van je full body, zowel schakel per schakel als het geheel van schakels
  • Het trainen van houdingsspieren om nekpijn, rugklachten en kniepijn te vermijden
  • Het sterker maken van je lichaam voor dagelijkse taken en bewegingen
  • Het verbeteren van je uithoudingsvermogen
  • Het verbeteren van je coördinatie

Net als bij onze andere trainingen hebben we ook bij personal training grote aandacht voor je coördinatie. Coördinatie is niet alleen nuttig tijdens het sporten, maar komt ook van pas in het gewone leven. Je kan er bijvoorbeeld valpartijen mee vermijden.

Onze belofte: Wij gaan verder dan andere coaches om jouw doel te bereiken

Onze belofte is dat we verder gaan dan andere coaches om jouw doel te bereiken. Jij droomt van fitter worden, van slanker worden, maar je loopt vaak vast omdat je je motivatie niet kan vasthouden? Je loopt vast omdat je het niet in je agenda krijgt? Je hebt schrik dat personal training veel te duur is voor jouw budget? Wij proberen je kost wat kost te helpen en denken mee wat de beste oplossing is om met jouw budget, met jouw agenda, met jouw persoonlijke sterktes en zwaktes en met jouw struikelblokken de beste manier is om tot die droom te komen.

WIJ in plaats van JIJ

Van zodra je start met personal training bij Fitter&Fitter spreken we van 'WIJ' niet van 'JIJ'. Wij (jij en de coach) zijn samen een team, en wij willen samen naar dat doel. Het is niet de coach die je een schema geeft en je zegt wat je moet doen om je vervolgens alles alleen te laten uitvoeren. Neen. WIJ gaan dat samen doen. Moeten we daar elke dag even voor bellen of elke dag even whatsappen? Dan doen we dat. Zijn sessies van een uur te duur, dan bekijken we hoe we het goedkoper kunnen maken door kortere sessies te doen, zonder aan minuten training in te leveren.

'Wij' betekent door een een heel goede communicatie en vertrouwen in twee richtingen is. Als er iets scheelt, laat je dat weten. Je sportmotivatie hangt immers nauw samen met hoe je je emotioneel voelt, dus willen we weten hoe je je voelt. 'Wij', dat betekent dat als we vaststellen dat een formule niet werkt, we niet zomaar de schoenen aan de haak hangen, maar dat we samen andere formules bekijken die wel werken voor jou. Zo zoeken we samen tot we de juiste formule gevonden hebben. eerder geven wij (Fitter&Fitter) niet op.

Enkele voorbeelden van onze unieke aanpak

  • Els wilde afvallen en meer sporten. Ze wilde tot 5x per week sporten, maar 5x personal training is uiteraard veel te duur. Ook Myriam wilde personal training en wilde meer wandelen en fietsen in haar dagelijkse routine. Beide kregen ze een schema. Beide doen ze trainingen bij Fitter&Fitter. We hebben hen aan elkaar gekoppeld om af e toe samen te wandelen of fietsen en om quasi dagelijks even te bellen/whastappen om aan elkaar te vragen hoe het ermee gaat en of ze hun beweging gedaan hebben. Sindsdien wandelen en fietsen ze geregeld samen, doen ze weleens een training samen en gaan ze ook eens eentje drinken.
  • Evy moest dringend meer bewegen. Niks complex. Simpelweg wat meer wandelen of fietsen, maar ze had er de kracht niet voor. Fitter&Fitter heeft in haar buurt een oproep gedaan naar mensen die eens met haar willen gaan wandelen, en 3 jaar later is Evy, door het wandelen met een wandelpartner, fitter dan ooit.
  • Silvie wil 4x per week lopen, maar verliest door haar drukke agenda als zelfstandige vaak de tijd uit het oog, waardoor ze er niet toe komt. 4x per week begeleid lopen is dan weer te duur. Wij plaatsten 4 vaste trainingsmomenten in de agenda. Afspraak op 1km van haar deur. Soms daagt de trainer op, soms niet. Als er geen trainer is, moet ze gewoon haar rondje van 5km verder lopen.
  • Thomas wil na een kankerbehandeling terug fit worden. Sessies van een uur zijn nog te lang. We splitsen 10 sessies op in 20 sessies van 30 minuten. Wanneer hij sterk genoeg is om over te schakelen naar 45 minuten, passen we onze planning aan.
  • Cindy wilde de Kilimanjaro beklimmen en had daar nog geen enkele ervaring in. Wij plaatsten een tent in haar tuin, zodat ze kon wennen aan het buiten slapen. We gingen naar een mijnterril om het idee van het bergbeklimmen na te bootsen.


Personal training van A tot Z

Je sportbegeleider maakt slim gebruik van de omgeving. Jij hoeft zelf geen benodigdheden te voorzien. Fitter&Fitter brengt professioneel sportmateriaal mee zoals elastieken, Swissballs, medicin balls, Bosu Ball en kleine, losse gewichten. Ook je eigen lichaamsgewicht wordt strategisch verwerkt in de training. We waken erover spieren nooit eenzijdig of geïsoleerd te trainen. De oefeningen laten toe vrij te bewegen in alle richtingen. Kortom, een total body work-out.


Prijs personal training

Standaard kost een persoonlijke trainingssessie in de regio Leuven  60€/sessie (eventueel bijkomende veplaatsingskost indien buiten regio Leuven). Neem gerust contact op voor een traject op maat van je sportieve uitdaging!

Neem contact op voor meer info over personal training


Klanten getuigen

"Mijn man en ik wilden samen werken aan ons lichaam en gezondheid maar door ons onregelmatige leven en de kleine kindjes, konden we hierin moeilijk een ritme vinden. We probeerden al jaren te vermageren en fitter te worden door verschillende sportprogramma's en diëten maar Fitter&Fitter bleek voor ons uiteindelijk de ideale oplossing te zijn. Onze personal coach, Leen, komt wekelijks 's avonds langs en geeft ons naast opbouwende programma's gericht voedingsadvies. Al na enkele weken hadden we opmerkelijke resultaten: de spiermassa was gestegen en ons lichaamsgewicht opmerkelijk naar omlaag. We voelen ons zeer goed bij de professionele en persoonlijke aanpak. Het feit dat Leen sowieso op post is en je blijft uitdagen, ook na een zware werkdag, levert op. Het houdt je uit de zetel en levert je een welverdiende chocomelk en goede nachtrust op. Een echte aanrader!

Karolien en Christophe

"Ik ben zo dankbaar dat je me al bijna 3 jaar uit mijn comfortzone haalt. Met jouw te gekke dosis humor en positivisme. Je hebt me al meegemaakt in goede en minder goede tijden en bent mij altijd blijven steunen en in mij geloven. Bedankt!

Cindy V.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x