Fitter&Fitter

Bootcamp

Intensieve, complete en originele bootcamps

Fitter&Fitter organiseert outdoor bootcamps in Regio Leuven (Vaartkom, Kessselberg, Oud-Heverlee).. Pittige en originele sportactiviteiten in de frisse buitenlucht. Maak kennis met deze verfrissende complete conditietraining tijdens een gratis try-out. Je kiest vervolgens zelf of je aansluit via een beurtenkaart of voor een abonnement gaat. 

Onze bootcamplessen zijn een speelse complete conditietraining voor jong en oud. Onze sportcoaches houden rekening met je persoonlijke ritme, zetten maximaal in op blessurepreventie en trakteren je graag op tips and tricks. De gevarieerde bootcampoefeningen die elementen bevatten van o.a. Crossfit, Pilates en BBB, de frisse buitenlucht en de groepssfeer zorgen ervoor dat je amper beseft dat je traint. Alle bootcamps worden gegeven door enthousiaste en professionele sportbegeleiders. Kom de formule uitproberen tijdens een gratis try-out, fun verzekerd!Uurrooster en locaties

Fitter&Fitter biedt bootcamps aan op deze locaties

Met Google Maps of je gps naar de exacte locatie? Klik HIER en klik op de betreffende bootcamp.Back to nature, back to the roots

Gespot op Instagram of gezien op televisie, maar waar komt de term ‘bootcamp’ eigenlijk vandaag? Een bootcamp is een term afkomstig uit het leger en betekent eigenlijk gewoon algemene, complete conditietraining, met gebruik van materialen die voor handen zijn, en als er geen materialen zijn, dan is er nog steeds het eigen lichaamsgewicht om mee te trainen. Fitter&Fitter-hoofdtrainer Bart was in een vorig leven nog physical coach in het leger en haalde daar de mosterd. Ben je op zoek naar een leuke, doeltreffende en authentieke bootcamp, dan zit je bij Fitter&Fitter goed!

Tijdens de bootcamp les gaan we terug naar de natuur. Je conditie wordt 100% aangepakt. We combineren krachttraining met oefeningen gericht op je uithoudingsvermogen, behendigheid en snelheid. Met een snelle opeenvolging van bootcamp exercises zorgt je coach ervoor dat de training een complete én haalbare sessie is voor elke deelnemer. De fun, de adrenaline en het groepsgevoel geven je de nodige energie wanneer die even op lijkt te zijn. We gebruiken wat de natuur ons geeft: hellingen, takken, ons eigen gewicht of dat van onze partner. Daarnaast schakelen we kleine materialen in, voor extra plezier. Nieuwsgierig? Schrijf je in voor een eerste gratis bootcamp work-out en laat je verrassen!

De 6 ingrediënten die leiden naar je 6-pack

  • Prachtige natuur
  • Individuele oefeningen, duo work-out of oefeningen in groep
  • Kracht, behendigheid, snelheid, uithouding en ademhaling
  • Spannende wedstrijden, spelletjes en veel fun
  • Mentale ontspanning meets doorzettingsvermogen
  • De perfecte - fysieke - teambuilding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x