Fitter&Fitter

Bootcamp

Intensieve, complete en originele bootcamps

Fitter&Fitter organiseert outdoor bootcamps in de regio Leuven (Vaartkom, Kessselberg, Oud-Heverlee). Heerlijk deugddoende complete conditietraining in de frisse buitenlucht. Maak kennis met deze uitdagende training tijdens een gratis try-out en ontdek hoeveel spieren er in je lichaam zitten :-). Je kiest vervolgens zelf of je aansluit via een beurtenkaart of voor een abonnement gaat. 

 • Core stability
 • Sterke benen en billen
 • Snelheid, behendigheid en coördinatie
 • Uithouding: zowel HIIT als vetverbranding
 • Véééél buikspieren (yes we do plank challenges! :-) 
 • Bovenlichaam en armen

Onze bootcamplessen zijn een speelse complete conditietraining voor jong en oud. Onze sportcoaches houden rekening met je persoonlijke ritme, zetten maximaal in op blessurepreventie en trakteren je graag op tips and tricks. De gevarieerde bootcampoefeningen bevatten elementen van o.a. Crossfit, Pilates en BBB.  De buitenlucht en de groepssfeer zorgen ervoor dat je vaak amper beseft dat je traint. Alle bootcamps worden gegeven door enthousiaste en professionele sportbegeleiders. Kom de formule uitproberen tijdens een gratis try-out, fun verzekerd!

Corona proof sporten

Om de trainingen veilig te laten verlopen gebruiken we voorlopig geen materialen zoals battle rope, kettlebell, ballen, ... We trainen met lichaamsgewicht en soms gebruiken we elastieken (*). Er wordt afstand gehouden. Er is ontsmettingsgel aanwezig, maar uiteraard is iedereen zelf verantwoordelijk. Vergeet vooral niet dat buiten sporten en je vuil maken op de grond de beste manier is om je weerstand en immuniteit te boosten. 

(*) Je kan je eigen elastieken bij ons bestellen als je wil


Tarieven

Try-out: GRATIS: 

6-pack: 6 beurtenkaart, 6 maanden geldig: 66€

3 maanden abonnement: 120€Uurrooster en locaties

Fitter&Fitter biedt bootcamps aan op deze locaties

Met Google Maps of je gps naar de exacte locatie? Klik HIER en klik op de betreffende bootcamp.

Good Music Matters!

Bij Fitter&Fitter krijg je geen typische pompende beats zoals in vele fitnesslessen. Wij zijn de meerwaardezoekers die houden van festivals en concerten en zorgen voor tal van leuke playlists op elke training. Een bootcamp katapulteert je hoofd ongetwijfeld naar een festival of party.


Back to nature, back to the roots

Gespot op Instagram of gezien op televisie, maar waar komt de term ‘bootcamp’ eigenlijk vandaag? Een bootcamp is een term afkomstig uit het leger en betekent eigenlijk gewoon algemene, complete conditietraining, met gebruik van materialen die voor handen zijn, en als er geen materialen zijn, dan is er nog steeds het eigen lichaamsgewicht om mee te trainen. Fitter&Fitter-hoofdtrainer Bart was in een vorig leven nog physical coach in het leger en haalde daar de mosterd. Ben je op zoek naar een leuke, doeltreffende en authentieke bootcamp, dan zit je bij Fitter&Fitter goed!

Tijdens de bootcamp les gaan we terug naar de natuur. Je conditie wordt 100% aangepakt. We combineren krachttraining met oefeningen gericht op je uithoudingsvermogen, behendigheid en snelheid. Met een snelle opeenvolging van bootcamp exercises zorgt je coach ervoor dat de training een complete én haalbare sessie is voor elke deelnemer. De fun, de adrenaline en het groepsgevoel geven je de nodige energie wanneer die even op lijkt te zijn. We gebruiken wat de natuur ons geeft: hellingen, takken, ons eigen gewicht of dat van onze partner. Daarnaast schakelen we kleine materialen in, voor extra plezier. Nieuwsgierig? Schrijf je in voor een eerste gratis bootcamp work-out en laat je verrassen!

De 6 ingrediënten die leiden naar je 6-pack

 • Prachtige natuur
 • Individuele oefeningen, duo work-out of oefeningen in groep
 • Kracht, behendigheid, snelheid, uithouding en ademhaling
 • Spannende wedstrijden, spelletjes en veel fun
 • Mentale ontspanning meets doorzettingsvermogen
 • De perfecte - fysieke - teambuilding


GEEN training op feestdagen en in verlengde weekends

Opgelet, tijdens verlengde weekends en op feestdagen zijn er geen trainingen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x