Fitter&Fitter

Bootcamp

Intensieve, complete en originele bootcamps

Fitter&Fitter organiseert outdoor training in tal van Vlaams-Brabantse gemeenten. Pittige en originele sportactiviteiten in de frisse buitenlucht. Maak kennis met deze verfrissende sportmethode tijdens een gratis try-out. Je kiest vervolgens zelf of je aansluit via een beurtenkaart of voor een abonnement gaat. Of we nu buiten sporten in Brussel, Leuven, Tienen, Diest of Aarschot, met beide formules ben je overal welkom.

Elk jaar komen er via ons project 'START2BOOTCAMP' nieuwe sportlocaties bij. Meer lezen over het project kan hier. Pal naast je werk of om de hoek van je woonplaats. In de regio Vlaams-Brabant vind je in 1, 2, 3 een outdoor bootcamp locatie.


Onze bootcamp lessen zijn een speelse full body training voor jong en oud. Onze sportcoaches houden rekening met je persoonlijke ritme, zetten maximaal in op blessurepreventie en trakteren graag op tips and tricks. De gevarieerde bootcamp oefeningen die elementen bevatten van o.a. Crossfit, Pilates en BBB, de frisse buitenlucht en de groepssfeer zorgen ervoor dat je amper beseft dat je traint. Alle bootcamps worden gegeven door enthousiaste en professionele sportbegeleiders. Kom de formule uitproberen tijdens een gratis try-out, fun verzekerd!


Back to nature, back to the roots

Gespot op Instagram of gezien op televisie, maar waar komt de term ‘bootcamp’ eigenlijk vandaag? Een bootcamp is een intensieve, fysieke en mentale voorbereidingstechniek uit het leger. Aandacht op scherp en spieren in topconditie. Fitter&Fitter-hoofdtrainer Bart heeft een militair verleden en kent de aanpak als geen ander. Intussen is het hele team vertrouwd met de methode. Op zoek naar een leuke, doeltreffende en authentieke bootcamp? Aan het juiste adres bij Fitter&Fitter!

Tijdens de bootcamp les gaan we terug naar de natuur. Je conditie wordt 200% aangepakt. We combineren krachttraining met oefeningen gericht op je uithoudingsvermogen, behendigheid en dynamiek. Met een snelle opvolging van bootcamp exercises zorgt je coach ervoor dat de training een complete én haalbare sessie is voor elke deelnemer. De fun, de adrenaline en het groepsgevoel geven je de nodige energie wanneer die even op lijkt te zijn. Géén standaardtoestellen, wij gebruiken liever wat de natuur ons geeft: hellingen, boomstammen, ons eigen gewicht of dat van onze partner. Daarnaast schakelen we kleine materialen in, voor extra plezier. Nieuwsgierig? Schrijf je in voor een eerste gratis bootcamp work-out en laat je verrassen!

De 6 ingrediënten die leiden naar je 6-pack

  • Prachtige natuur
  • Individuele oefeningen, duo work-out of oefeningen in groep
  • Kracht, behendigheid, snelheid, uithouding en ademhaling
  • Spannende wedstrijden, spelletjes en veel fun
  • Mentale ontspanning meets doorzettingsvermogen
  • De perfecte - fysieke - teambuilding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x