Small group training: de website!

Fitter&Fitter wil degelijke begeleiding in training betaalbaar en plezant maken. We geloven heel erg in het (weinig bekende) concept van de Small Group Training en hebben er een aparte website voor ontwikkeld. De website www.smallgrouptraining.be laat je toe om gemakkelijk een groepje in jou buurt op te richten of aan te sluiten bij een groepje in jouw buurt.

In the picture

Start2Bootcamp
Al dan niet in samenwerking met de sportdienst van de desbetreffende gemeente, worden de deelnemers, start2bootcampers genoemd, omgeschoold tot rasechte bootcampers. Na de lessenreeks is er doorstroming mogelijk in een normale bootcamp.
Fitter&Fitter at Pegasus Park
Fitter&Fitter @ Pegasus Park
Fitter&Fitter groeit aan sneltempo. Maak deel uit van onze uitdagende projecten
Fitter&Fitter groeit aan sneltempo. Zin om hieraan mee te werken? Dat kan! Wij zoeken namelijk dynamische, creatieve, sportieve ondernemers en studenten.

Waarom Fitter & Fitter?

Verleg samen met Fitter&Fitter je eigen grenzen. Samen stellen we jouw doelen. We begeleiden je op je weg naar jouw doel en naar een fittere versie van jezelf. Je verlegt grens na grens, bereikt doel na doel en wordt fitter en fitter. Kinderspel!

  • Core stability
  • Functioneel
  • Fun
  • Persoonlijk contact
  • Blessurepreventie

Fitter&Fitter begeleidt mensen van jong en oud, individuen en groepen, clubs en bedrijven en houdt steeds plezier en functionaliteit voor het dagelijkse leven voor ogen zonder jouw doel uit het oog te verliezen